Yllätyspesti! Keith Armstrong siirtyy KuPSin valmennukseen

Keith "Keke" Armstrong siirtyy jalkapallon Veikkausliigassa pelaavan Kuopion Palloseuran valmennustiimiin. Seura tiedotti hankinnasta perjantaina.

Armstrong valmensi viime kaudella Ykkösessä Valkeakosken Hakaa. Hän on luotsannut Veikkausliigassa muun muassa HJK:ta ja Hakaa.

KuPSin päävalmentaja Jani Honkavaara tahtoi konkarin kuopiolaisseuraan.

– Hänellä oli tunne, että valmennuspuolelle tarvitaan ylimääräiset silmät, lisää valmentajaresursseja ja ylipäätään lisää mielipiteitä. Honsulla (Honkavaara) ja Kekellä on yhteistä historiaa ja he tuntevat toisensa hyvin, Kuopion Palloseura Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen selitti tiedotteessa.

– Tunnemme toisemme entuudestaan, joten tähän oli helppo tarttua. Nyt kun meillä on useampi valmentaja, pystymme auttamaan pelaajia paremmin, Armstrong valotti.

KuPSilla on aikaisemmin ollut vain kolme lajivalmentajaa. Seuran mukaan Armstrong tuo lisäapua ja kokemusta valmennukseen. 

– Pelaajarinkimme on iso, noin 25 kenttäpelaajaa ja me pyöritämme pienellä henkilöstöllä kahta jalkapallojoukkuetta, Kufua ja KuPS:ia, joten Keken tulon myötä saamme annettua jokaiselle pelaajalle hiukan enemmän huomiota, päävalmentaja Honkavaara sanoi.

– Keke osaa olla vaativa valmentaja, joten hän tuo varmasti olemuksellaan lisää myös henkiselle puolelle. Hän tuo varmasti myös uutta dynamiikkaa koko valmennustiimiimme, koska tulee siihen täysin ulkopuolisena.

KuPS on Veikkausliigassa tällä hetkellä viidentenä. 

Lue myös:

    Uusimmat