Yllätyslevyn julkaissut JVG: "Aika hyvin saimme pidettyä asian salassa"

Jare ja VilleGalle julkaisivat täysin yllättäen viidennen studioalbuminsa viime yönä. Palaute on ollut positiivista.

Jare Brandin ja Ville Gallen muodostaman räppiduo JVG:n uusi albumi ilmestyi musiikin suoratoistopalveluihin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Popkorni-albumi sisältää yksitoista täysin uutta kappaletta.

– Kesän alussa päätimme, että emme julkaise enää yksittäistä biisiä, vaan muutamme toimintatapaa. Saimme mukaan hyviä tuottajia ja vierailijoita, Ville Galle kertoo MTV.fille.

– Kyllä asiasta loppuvaiheessa tuli sanottua kavereille, mutta aika hyvin saimme pidettyä asian salassa. Oli itse asiassa ihan kivaa, ettei tarvinnut alkaa hypettämään uutta levyä kuukautta ennen sen julkaisua. Nyt se tuli ulos omalla painollaan jengin kuultavaksi, Brand toteaa.

Kaksikko on seurannut faneilta yllätyslevystä tullutta palautetta.

– Totta kai se aina pelottaa, miten uusi levy otetaan vastaan, mutta nyt fanit ovat olleet innoissaan. On huomannut, että on mennyt aikaa siitä, kun olemme viimeksi julkaisseet jotain. Palaute on ollut positiivista, Galle sanoo.

– Nuoriso osaa antaa palautetta suoraan tuolla netissä. Vähän olemme Jaren kanssa miettineet, että missä negatiivisen palautteen antajat eli "heitterit" ovat.

JVG esiintyi kesän aikana useilla rockfestareilla ympäri Suomea. Molempien mielestä kesän kohokohta oli esiintyminen Joensuun Ilosaarirockissa.

Kaksikko juhlii yhteisiä 30-vuotissyntymäpäiviään jo lähes loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla lauantaina 30. syyskuuta. Kaksikon mukaan luvassa on kattava läpileikkaus JVG:n urasta.

– Jos emme olisi julkaisseet uutta musiikkia, olisimme vetäneet koko lailla saman setin kuin kesän festareilla. Nyt on luvassa uutta kesän keikoilla käyneillekin, Jare Brand hehkuttaa.

---

Konsertti nähdään suorana C More -palvelussa. JVG Live -lähetys alkaa lauantai-iltana 30. syyskuuta kello 19.45 ja konsertti kello 20.

Konsertin järjestää Warner Music Live.

JVG Live -lähetystä pääsee katsomaan rekisteröitymällä C More -suoratoistopalvelun asiakkaaksi osoitteessa cmore.fi.

Lue myös:

    Uusimmat