Mainos

Haluaa epätoivoisesti näyttää Keniltä – mies käytti 10 vuotta ja 400 000 euroa toteuttaakseen haaveensa

Mies on käynyt läpi yli 40 kosmeettista operaatiota näyttääkseen mahdollisimman paljon leluhahmo Keniltä.

Pieni nenä ja täydellinen vartalo. Brasilialaisella 32-vuotiaalla Rodrigo Alvesilla on viimeisen kymmenen vuoden aikana ollut vain yksi päämäärä. Hän haluaa näyttää mahdollisimman paljon Barbie-nuken poikaystävä Keniltä. 

Unelma on maksanut hänelle lähes 400 00 euroa ja meinannut viedä miehen hengen useampaan otteeseen. Kaikista kokemuksistaan huolimatta hän ei aio luovuttaa. 

Silikoni-implantteja vatsaan ja hauiksiin

Mies on viimeisten vuosien aikana käynyt läpi yli 40 operaatiota, joista viimeisimmässä hänen nenänsä rakennettiin uudelleen. Kaikki ei kuitenkaan sujunut odotusten mukaisesti, vaan mies sai leikkauksesta pahan infektion. Tämä ei ole ainoa kerta kun mies on joutunut hengenvaaraan unelmansa vuoksi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kolme vuotta sitten mies kärsi vaarallista komplikaatioista, kun hänen olkapäitään ja hauiksiaan paranneltiin silikonin avulla. 

Vuodesta 2004 lähtien miehen vartaloa on paranneltu monilla eri tavoilla. Reisiä ja sääriä on kavennettu rasvaimulla, vatsalihakset on saat unäkyviin silikonilla ja hiuksia on tuuhennettu hiustensiirrolla. 

Dysmorfinesesta ruumiinkuvan häiriöstä kärsivä mies ei kertomansa mukaan ei ole ollut tyytyväinen itseensä ennen kuin nyt, täydellisenä Keninä. 

Jos kuva ei näy voit katsoa sen täältä

Lähde: Dailymail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.