Yksityisyydestään tarkka näyttelijä Robert Pattinson teki harvinaisen paljastuksen arjestaan tyttöystävänsä kanssa

Robert Pattinson pitää yksityiselämänsä hyvin pitkälti poissa valokeilasta.

Näyttelijä Robert Pattinson tarjoili GQ-lehden haastattelussa harvinaisen yksityisen paljastuksen arjestaan mallina ja näyttelijänä työskentelevän tyttöystävänsä Suki Waterhousen kanssa. 

Vaikkei pariskunta esittelekään suhdettaan sen enempää julkisuudessa, välillä kohtaamisia innokkaiden fanien kanssa on hankala estää. Twilight-huuman laannuttua Pattinson esiintyy jälleen marginaalielokuvien sijaan suuremmassa tuotannossa astuttuaan Batmanin legendaariseen nahkapukuun ja DC-supersankarien maailmaan.

Supersankarius valkokankaalla tuo hänelle väkisinkin lisää huomiota myös arjessa.

Tyttöystävä vitsailee Pattinsonin kustannuksella

Pattinson kertoo GQ:n haastattelussa tilanteesta, kun eräs mies tuli korjaamaan hänen lämmitintään ja alkoi puhua innoissaan siitä, miten suuri DC-sarjakuvien fani hän on.

– Ja minä istuin siinä katsoen toiseen suuntaa ja tyttöystäväni vain jatkaa keskustelua hänen kanssaan, Pattinson muistelee.

Pattinson itse yritti vältellä keskustelua, mutta Waterhouse jatkoi poikaystävänsä kiusaamista. Pattinson kertoo haastattelussa yrittäneensä lopettaa keskustelun, mutta mikään ei pysäyttänyt Waterhousea ja Pattinson sai tyytyä vain naureskelemaan tilanteelle.

– Katsoin häntä yrittäen viestiä, että "Ole nyt hiljaa. Miksi teet tämän minulle?". Hän oli hyvin viihdyttävä  jutellessaan pakkomielteisen fanin kanssa, Pattinson kertoo.

Paatunut ylianalysoija

Pattinson ja Waterhouse eivät ole sen enempää avanneet julkisuudessa, miten mieluiten viettävät vapaa-aikaansa yhdessä, mutta treffit eläintarhassa ovat ilmeisesti ainakin poissa pelistä.

GQ:n haastattelu oltiin nimittäin alunperin sovittu Lontoon eläintarhaan,  mutta Pattinson oli muuttanut tapaamispaikkaa keskusteltuaan Waterhousen kanssa asiasta.

– Juttelin tyttöystäväni kanssa eilen ja hän totesi, että "Tiedätkös, ihmiset eivät varsinaisesti pidä eläintarhoista".

Pattinson kutsuu itsekin haastattelussa eläintarhoja "hyvin vääriksi" ja kertoo kuvitelleensa surullisen karhun kulkemassa ympyrää vangittuna sisälle. Pattinson paljastaakin, että hänellä on tapana ylianalysoida kaikkea elämässään.

– En voi sille mitään. Teen sitä aivan kaiken suhteen, kaikissa päätöksissä elämässäni. Mikä on pahinta, mitä tästä päätöksestä voisi seurata?

Vuodesta 2018 asti seurustellut pariskunta on nähty eläintarhojen sijaan viettämässä leffailtaa Lontoossa sekä tuplatreffeillä laulaja Taylor Swiftin ja näyttelijä Joe Alwynin kanssa.

Lähde: GQ, E! News

Lue myös:

    Uusimmat