Uusi Batman-traileri julki – tältä Robert Pattinson näyttää lepakkomiehen roolissa

The Batman -elokuvan uusi traileri on julkaistu.

Keväällä ilmestyvästä The Batman -elokuvasta on ilmestynyt uusi traileri, jolla nähdään enemmän myös Kissanaista esittävää Zoë Kravitzia. Voit katsoa trailerin pääkuvan videolta.

Matt Reevesin ohjaaman elokuvan traileri alkaa sillä, kun Robert Pattinsonin esittämää Bruce Waynea lähestytään ja pyydetään tekemään enemmän Gothamin kaupungin eteen.

– Perheelläsi on historiaa hyväntekeväisyyden parissa, mutta parhaan tietoni mukaan, sinä et tee asian eteen mitään, Waynelle kerrotaan trailerilla, jonka päätteeksi Pattinsonin näyttelemä hahmo vain tuhahtaa epäuskoisesti.

Trailerista päätellen Batman tekee yhteistyötä Kissanaisen kanssa kaupunkia riivaavan Arvuuttelijan päihittämiseksi.

Lisäksi luvassa on paljastuksia Bruce Waynen sukuhistoriasta.

– Kaikki nämä vuodet, sinä valehtelit minulle Alfred, Bruce Wayne toteaa perheensä hovimestarille.

Pattinson jo 12 Batman

Robert Pattinson on jo 12 näyttelijä tulkitsemassa legendaarista sarjakuvaroolia valkokankaalla, kertoo US Weekly.

Batmania ovat näytelleet esimerkiksi Michael Keaton, George Clooney, Val Kilmer, Christian Bale ja tuoreimpana ennen Pattinsonia Ben Affleck. Pattinson toivoo kuitenkin tuovansa jotakin uutta Batmanin hahmoon.

Pattinsonin roolituksen julkistuksen jälkeen moni faneista ilmaisi huolensa siitä, ettei brittinäyttelijä ole oikea valinta rooliin. Kritiikki ei kuitenkaan huolettanut itse Pattinsonia.

– Totta puhuakseni, se oli vähemmän myrkyllistä kun olin odottanut, Pattinson kommentoi Varietylle saamastaan nettivihasta.

Miehen mukaan on paljon parempi olla altavastaajan roolissa, kun kukaan ei varsinaisesti odota sinulta mitään.

Maaliskuussa teattereihin tulevassa elokuvassa nähdään Pattinsonin ja Kravitzin lisäksi Paul Dano Arvuuttajan roolissa, Colin Farrell Pingviininä, John Turturro rikollispomo Carmine Falconena, Jeffrey Wright poliisipäällikkö Gordonina, Andy Serkis Alfredina sekä Peter Sarsgaard Gothamin piirisyyttäjänä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja