Yksinäinen pingviini pitää yhteyttä lajitovereihinsa iPadin kautta: Suosikkianimaatio Pingu lukeutuu lempiohjelmiin – katso hellyttävä video!

Uhanalainen kalliotöyhtöpigviini Pierre pitää yhteyttä lajitoveihinsa etäyhteyksien avulla – katso hellyttävä video! 0:56
Uhanalainen kalliotöyhtöpigviini Pierre pitää yhteyttä lajitoveihinsa etäyhteyksien avulla – katso hellyttävä video!

Yksinäistä pingviiniä ilahdutetaan iPadin avulla Australiassa. Sen lempisarjoihin lukeutuu muun muassa animaatiosarja Pingu, kertoo brittilehti Mirror

Pierre on pieni kalliotöyhtöpigviini, joka elää Perthissä sijaitsevassa eläintarhassa Australiassa. 

Laji on uhanalainen, ja koska Pierre on eläintarhassa ainoa lajinsa edustaja, se nauttii kaltaistensa seurasta ikään kuin etäyhteyksien kautta. 

Yksinäisen pingviinin suurinta hupia onkin katsoa lajitovereitaan eläintenhoitajien käsissään pitelemän iPadin kautta. 

Myös luonto-ohjelmat, kuten 1980-luvulta tuttu animaatiosarja Pingu ja erilaiset luontodokumentit, ovat töyhtöpäisen taapertajan mieleen.

Katso yllä olevalta videolta, miten innoissaan Pierre katselee iPadin ruutua!

Pierre etsii uutta kotia

Pierre löydettiin huuhtoutuneena Länsi-Australian hiekkarannoille. Koska pikkuruinen pingviini ei ole vielä riittävän hyvässä kunnossa vapautettavaksi luontoon, se on sijoitettuna Perthin eläintarhan lääkintäosastolle. 

CNN:n mukaan perthiläinen eläintarha tekee tiiviisti kansainvälistä yhteistyötä muiden eläintarhojen kanssa löytääkseen Pierrelle kodin, jossa olisi muitakin pingviinejä. 

Lähteet: Mirror, CNN

Lue myös:

    Uusimmat