Tähän et voi olla ihastumatta! Pingviinit pääsivät museoretkelle Chicagossa: Käytä 4 sekuntia elämästäsi tähän, ja piristyt taatusti

Ihastuttavat pingviinit pääsivät museoretkelle Chicagossa – näin Wellington-niminen pingviini ihmetteli akvaarion elämää 1:20
Katso hellyyttävä video, kuinka Shedd Akvaarion asukki, Wellington-niminen pingviini ihmettelee akvaarion elämää.

Chicagossa sijaitsevan Shedd Akvaarion pingviinit lähtivät retkelle läheiseen Fieldin luonnonhistorialliseen museoon. Siellä ne pääsivät ihmettelemään muun muassa dinosaurusten luurankoja. Yhdellä  muutaman sekunnin mittaisella videolla voi muun muassa kuulla pingviinien jalkojen riemukkaan läpsytyksen, kun ne kulkevat museossa.

Patagonianpingviineille Izzylle ja Darwinille tarjoutui ainutlaatuinen mahdollisuus, kun ne pääsivät vaeltelemaan koronaviruksen takia suljettuna olevaan luonnonhistorialliseen museoon. Koronavirus on tarjonnut Shedd Akvaarion pingviineille aiemminkin jännitystä, kun ne pääsivät tutustumaan suljetun akvaarion muihin asukkaisiin.

Pingviinit pääsivät kummastelemaan muun muassa dinosaurusten luurankoja, kertoo Insider. Fieldin luonnonhistoriallisessa museossa sijaitsee esimerkiksi “Sue”, joka on maailman suurin ja täydellisin Tyrannosaurus rexin luuranko.

Fieldin luonnonhistoriallinen museo ja Shedd Akvaario jakoivat vierailusta videoita sosiaalisiin medioihinsa.

Suloiset pingviinit hämmästelivät museon nähtävyyksiä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

“Perheen jälleennäkeminen”

Shedd Akvaario nimitti Twitterissä Tyrannosaurus rexin luurangon ja pingviinien välistä kohtaamista “perheen jälleennäkemiseksi 66 miljoonan vuoden jälkeen”.

– Linnut ovat teropodien jälkeläisiä. Oli villiä nähdä pingviinit ja dinosaurusten luurangot vierekkäin, taustoittaa Fieldin museon tiedottaja Katharine Uhrich.

– Etenkin näinä vaikeina aikoina on hauskaa kuvitella maailma pingviinien silmin, hän sanoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jälleennäkeminen onnistui yllättävän helposti, vaikka joitain järjestelyjä sen eteen piti tehdä.

– Olemme olleet todella varovaisia turvallisuuden kanssa, joten meidän piti hankkia luvat, jotta henkilökunta voi tulla paikalle. Sen jälkeen olimme yhteyksissä Shedd Akvaarion kanssa pingviinien turvallisuudesta, ja he järjestivät paikalle eläintenhoitajan, Uhrich kertoo.

Pingviinit kirmasivat museossa innostuneina: Katso ja kuuntele 4 sekunnin video

Izzy ja Darwin juoksentelivat silmin nähden innoissaan ympäri museota. Uhrich kertoo pingviinien olevan aktiivisimmillaan silloin, kun ne pääsevät tutustumaan uusiin tiloihin.

– Oli todella söpöä nähdä ne juoksemassa ympäriinsä, hän sanoo.

– Patagonianpingviinit ovat pesimisaikaan hyvin uteliaita ympäristöstään. Ne katselivat penkkien alle – ehkä nähdäkseen, olisiko siellä hyvä paikka pesälle, miettii Uhrich.

Tämä video sulattaa sydämen! Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Näinä vaikeina aikoina ihmiset etsivät helpotusta ja iloa. Et voi olla hymyilemättä, kun katselet näitä pingviinejä, Uhrich pohdiskelee.

– Uskon, että tämä ilahduttaa ihmisiä juuri nyt, hän sanoo.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat