Yksinäinen hevonen kummastuttaa saksalaiskaupungin kaduilla: "En ole karannut"

Minishetlanninponi Uljas kuusenhakumatkalla 0:31
Näin suloinen on puolestaan minishetlanninponi Uljas.

Jenny-hevonen on tuttu näky Frankfurtissa.

Yksinään kuljeskeleva valkoinen hevonen on nauttinut päivittäisistä kävelylenkeistään jo 14 vuoden ajan Saksan Frankfurtissa, uutisoi muun muassa uutistoimisto Efe.

22-vuotias arabianhevonen Jenny käy joka aamu kävelemässä. Sen omistaja Werner Weischedel päästää sen tallista aamuisin ja sallii sen lähteä valvomattomalle reissulleen.

Yksinäinen hevonen herättää taatusti hämmennystä, mutta jos tarpeeksi lähelle menee, voi nähdä siihen kiinnitetyn viestin: "Nimeni on Jenny, en ole karannut, olen vain kävelyllä, kiitos."

Paikallismedioiden tietojen mukaan Jenny onkin paikallisille jo tuttu näky, mutta toisinaan sen hyvinvoinnista huolestuneet ilmoittavat yksinäisestä tammasta myös poliisille.

Poliisin mukaan Jennyn kävelyretkistä ei ole koskaan aiheutunut harmia tai vaaraa sille tai muille.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

Facebook-käyttäjä Keith Anderson julkaisi kaksi kuvaa rauhallisesta hevosesta ja kertoi sen tarinan. Julkaisulla on jo liki 200 000 tykkäystä. Keithin mukaan hevonen käy reissuillaan yksin, sillä sen omistaja, Werner, on jo 79-vuotias eikä kykene enää ratsastamaan. Kaduilla ihmiset pysähtyvät paijailemaan tuttavallista hevosta.

Vaikka sosiaalisessa mediassa on esitetty huolta Jennystä, eläinlääkärit ovat todenneet hevosen olevan niin perehtynyt ympäristöönsä, ettei ongelmaa ole, kertoo DW-sivusto.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Efe, DW

Lue myös:

    Uusimmat