Yksi aikakausi ohi – Heidi Klum ja Tim Gunn jättävät Muodin huipulle -sarjan

Heidi Klum ja Tim Gunn siirtyvät suoratoistopalvelun leipiin uuden sarjan voimin.

Muodin huipulle -sarja menettää sen kaksi tunnetuinta kasvoa, kun Heidi Klum ja Tim Gunn jättävät muotiin keskittyvän tositelevisiosarjan 16 kauden jälkeen. Klum ja Gunn siirtyvät Amazonin suoratoistopalveluun, jolle he alkavat tuottaa uutta sarjaa.

Klum kuvailee suhdettaan Gunnin kanssa kuin avioliitoksi. Molemmat ovat tehneet Muodin huipulle -sarjaa sen alusta asti.

– Muodin huipulle oli lapsemme ja lapsemme on nyt 16-vuotias, lapsemme osaa kävellä ja se tulee kävelemään itsekseen. Rakastamme lastamme ja toivotamme lapsellemme onnea, mutta me olemme valmiita tekemään uuden, Klum kuvaili poistumista sarjasta.

Gunnin mukaan kaksikko jättää sarjan hyvissä väleissä sitä näyttävään Lifetime-televisiokanavaan. Muodin huipulle on pyörinyt kanavalla vuodesta 2009.

– Tunnemme ainoastaan syvää kiintymystä Lifetimea kohtaan. He ovat olleet niin mahtava yhteistyökumppani, että on surullista lähteä, Gunn sanoi.

Kaksikon uudella Amazon-sarjalla ei ole vielä nimeä. Uusi sarja tulee sisältämään kansainvälistä muotia, eikä vain yhdysvaltalaisia nimiä. Yhteys Amazonin kanssa mahdollistaa myös ohjelman interaktiivisuuden, katsojat voivat tilata Amazonin verkkokaupasta ruudulla näkemiään luomuksia. Klum on innoissaan verkkokaupan mukanaan tuomista mahdollisuuksista.

– Suunnittelijoillamme ei ole koskaan ollut sellaista mahdollisuutta, sillä sitähän suunnittelijat haluavat. He haluavat, että ihmiset voivat pukea päälleen heidän vaatteitaan ja nyt se on mahdollisuus, Klum kuvaili.

Uuden sarjan ilmestymiselle ei ole vielä annettu aikataulua. Amazon on kiinnittänyt viime aikoina isoja nimiä tuottamaan palvelulle viihdettä. Klumin ja Gunnin lisäksi jättiyrityksen leipiin ovat astelleet muun muassa näyttelijä Nicole Kidman sekä koomikko ja Oscar-palkittu ohjaaja Jordan Peele.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat