Mainos

Tähänkin löytyy jo tutkimus: kumman ottaisit, puolison vai uuden Samsungin huippuluurin?

Samsung esitteli sunnuntaina uudet Galaxy S7 -puhelinmallinsa. Huippulaitteet yrittävät yhdistellä S6-mallien onnistumisia kuluttajien toiveisiin todellisen hittipuhelimen luomiseksi, ja vastaanotto vaikuttaakin hyvältä. Tuore tutkimus esimerkiksi paljastaa, että Samsung-uutuus olisi monille mieluisampi kuin lemmikki tai seurustelukumppani.

PhoneArena raportoi CompareMyMobile-sivuston kyselytutkimuksesta, joka pyrki selvittämään käyttäjien tuntoja uudesta Galaxy S7 -älypuhelimesta. Nähtävästi kyseessä on varsin houkutteleva laite, sillä yli 50 prosenttia vastanneista ottaisi Galaxy S7:n ennemmin kuin tyttö- tai poikaystävän.

Kyselyssä asetettiin uutuuslaitetta vastaan myös monia muita asioita. 65 prosenttia ottaisi Galaxy S7:n ennen koiranpentua ja 22 prosenttia vaihtaisi nykyisen puhelimensa uuteen Samsung-huippuun epäröimättä. Eräs yllättävimmistä tuloksista lienee, että huimat 70 prosenttia valitsi Galaxy S7:n ilmaisen Netflix-kestotilauksen sijaan.

Tilastot muodostettiin Iso-Britanniassa tehdyistä kyselyistä, joihin vastasi 1027 henkilöä. CompareMyMobilen johtaja Ashley Turner kommentoi tuloksia:

– Tiesimme S7:n olevan iso juttu mutta se, että niin moni ottaisi puhelimen ylitse elämänkumppanin on hämmästyttävän hauskaa!”

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.