Yhdysvaltojen pelottavin kauhutalo lupaa 17 000 euroa ihmiselle, joka kestää kokemuksen loppuun asti – vaatii osallistumisluvan lääkäriltä: "Hän kiduttaa ihmisiä, kunnes he luovuttavat"

Tämä äiti pelasi VR-laseilla kauhupeliä – ei siinäkään hyvin käynyt!

Yhdysvaltojen Tennesseessä sijaitseva kauhutalo on niin pelottava, ettei kukaan ole toistaiseksi selvinnyt sen läpi.

Yhdysvaltojen Tennesseessä sijaitsee kauhutalo, joka mainostaa itseään maan pelottavimmaksi. McKamey Manorina tunnettu kummitustalo on väitteestään niin varma, että on luvannut 20 000 dollaria eli noin 17 000 euroa henkilölle, joka selvittää talon asettaman haasteen, kertoo Kake.com.

"Osallistujien tulee selvästi ymmärtää, mitä jokaiselle heistä tulee tapahtumaan..."

Kierroksia talossa on järjestetty vuodesta 2017. Talon omistaa Russ McKamey, jonka mukaan kukaan ei toistaiseksi ole kestänyt talossa kokemuksen loppuun asti. Mies muokkaa talokokemusta kunkin osanottajan pahimpien pelkojen mukaan.

Manorin nettisivun mukaan kokemus kestää kymmenen tuntia. Ennen taloon pääsyä osanottaja myös katsoo videon aiemmista osanottajista ja heidän kokemuksistaan. Jokainen on keskeyttänyt kokemuksen sen keskivaiheilla.

– Osallistujien tulee selvästi ymmärtää, mitä jokaiselle heistä tulee tapahtumaan. McKamey Manor tulee epäilyksettä syömään lounaasi ja varastamaan maitorahasi. Et tule voittamaan taloa millään tavalla, YouTubessa talokokemuksesta kertovan videon kuvausteksti varoittelee.

Videolla esiintyy ihmisiä, joiden silmät ja suu on teipattu, jotka on haudattu mutaan ja jotka yksi toisensa jälkeen luovuttavat. Eräs mies kuvaa kokemustaan sanomalla "luulin olevani kovempi kuin olenkaan". Moni toteaa oppineensa "tärkeän läksyn" siitä, ettei taloon olisi kannattanut tulla.

– Paras, mitä voit toivoa, on haastaa itsesi henkilökohtaisesti ja katsoa, miten kauan kestät ennen kuin sanot ne maagiset sanat: "Minä luovutan", videon teksti varoittaa.

Alla kauhutalon vuoden 2019 traileri. Huomaathan, että traileri sisältää ahdistavaa kuvastoa eikä sovellu herkille tai lapsille:


Vaatii todistuksen lääkäriltä

Taloon ei huolita ketä tahansa. Ennen sisään astumista tulee allekirjoittaa 40-sivuinen sopimus. Osanottajan tulee olla yli 21-vuotias, hänellä tulee olla lääkärin lausunto soveltuvuudesta kokemukseen ja hänen tulee kehittää turvasana, jolla kokemus keskeytetään.

Osanottajille tehdään myös fyysinen testaus.

"Hän kiduttaa ihmisiä, kunnes he luovuttavat"

Taloa mainostetaan mieltä koettelevana kokemuksena, mutta kommentoijien mukaan kyseessä on pelkkä kidutus.

– Hän selvästi tykkää kiduttaa ihmisiä, nimimerkki Capriquarius kirjoittaa YouTubessa.

Russia syytetään netissä sadistiksi ja psykopaatiksi, joka on talon avulla löytänyt "porsaanreiän", jonka avulla voi kiduttaa ihmisiä laillisesti. Moni myös uskoo, ettei rahapalkintoa voi koskaan voittaa, vaan kidutus jatkuu, kunnes ihminen luovuttaa.

– Mielestäni silmien sitominen ja ihmisiin tarttuminen on okei, mutta se, että heidän suuhunsa laitetaan jotakin, heitä hukutetaan tai hukkumista simuloidaan, heidän päälleen syljetään ja aitoja sähkötyökaluja käytetään heidän kiduttamiseensa ja lyömiseensä, vie asiat aivan liian pitkälle, nimimerkki I'm Me sanoo.

– Näyttää siltä, että hän kiduttaa ihmisiä, kunnes he luovuttavat, Thomas Grey sanoo.

– Kuka ihme haluaisi varata kierroksen talossa, Miranda Barone ihmettelee.

LUE MYÖS: 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja