Yhdysvaltalaisviranomainen yllätti: kuvat julki kultaisesta iPhone X:stä

Apple esitteli viime syksynä iPhone 8 ja iPhone 8 Plus -puhelimista kolme värivaihtoehtoa, mutta iPhone X:stä vain kaksi – tähtiharmaan ja hopean – vaikka julkistuksen alla oli laajasti huhuttu myös kolmannesta, kultaisesta värivaihtoehdosta. Applen raportoitiin hylänneen värin sen valmistuksen haastavuuden takia.

Nyt Yhdysvaltojen telehallintovirasto FCC, jonka hyväksynnän Yhdysvalloissa myytävät viestintälaitteet vaativat, on julkaissut yllättäen kuvia kultaisesta iPhone X:stä – salassapitoajan nähtävästi päätyttyä.

Kuvissa nähdään iPhone X -puhelin, jonka väritys takaa muistuttaa iPhone 8:n kultavärivaihtoehtoja, mutta kyljet ovat huomattavasti enemmän kultaiset kuin iPhone 8:ssa. Tähän syynä voi olla eri materiaali, sillä iPhone X:ssähän kylkiä kiertävä runko on ruostumatonta terästä ja iPhone 8 -malleissa alumiinia.

Kuvat on päivätty viime syys-lokakuulle.

Kuvien yhteydessä tiedoissa mielenkiintoinen yksityiskohta on maininta LCD-näytöstä, mutta kyse saattaa olla vain virheestä. iPhone X:ssä on käytössä OLED-näyttöpaneeli.

Apple esitteli aiemmin tällä viikolla uudet punaiset PRODUCT(RED)-värivaihtoehdot iPhone 8:sta ja iPhone 8 Plussasta. iPhone X ei uusia värejä saanut – ainakaan toistaiseksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.