Yhdysvalloissa listattiin olympialaisten viraalihitit – suomalaisväriä mukana!

Olympialaisten päätyttyä E Entertainment kokosi listan kisojen eniten puhuttaneista ja naurattaneista ilmiöistä. Mukaan pääsi myös suomalaisväriä.

Suomen lumilautajoukkueen valmentaja Antti Koskinen nousi maailmalla otsikoihin, kun hänet nähtiin kutomassa ennen lumilautailija Roope Tonterin slopestyle-kilpailun laskuja. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, sillä Koskinen kutoi myös Sotshin olympialaisissa.

Lautailijat ja freestylelaskijat puhuttivat

Yhdysvaltalainen lumilautailija Red Gerard haki yllätysvoiton juuri slopestyle-kilpailusta. Gerard nukkui kilpailuaamuna pommiin katsottuaan Netflixiä edellisenä yönä. Kirsikkana kakun päälle nuori mies kiroili NBC:n suorassa lähetyksessä voiton varmistuttua.

Chloe Kim oli kisojen suurimpia sensaatioita. Nuori Yhdysvaltalainen dominoi lumikourussa ja voitti 17-vuotiaana ensimmäisen olympiakultansa. Voittonsa lisäksi Kim twiittasi kaipaavansa jäätelöä kilpailun ollessa käynnissä. Nuori tähti jatkoi ruoka-aiheella, päivitellen nälkäänsä ja toivoen, että olisi syönyt aamiaisleipänsä loppuun.

Freestylelaskija Elizabeth Swaney herätti hämmästelyä katsojissa. Unkarin väreissä lumikourua suksilla laskenut Swaney teki käytännössä läpilaskun ilman yhtään temppua. Osa piti Swaneyn mukanaoloa häväistyksenä, osa taas olympiahengen ilmentymänä.

Gus Kenworthy on ensimmäinen avoimesti homoseksuaali laskija talviolympialaisissa. Kenworthy voitti hopeaa freestyle slopestylessa Sotshissa, mutta ei ollut vielä tullut ulos kaapista. Tänä vuonna Kenworthy on levittänyt rakkauden sanomaa olympialaisissa. Kenworthy kuvattiin suutelemassa poikaystäväänsä Pyeongchangissa käydyn slopestylekilpailun alla.

– En tiennyt, että tämä hetki televisioitiin, mutta olen onnellinen, että näin kävi. En olisi nuorena koskaan uskonut näkeväni homosuudelmaa olympialaisissa, mutta ensimmäistä kertaa ikinä, se on mahdollista! Rakkaus on rakkautta, Kenworthy kirjoitti Twitterissä.

Lue myös:

    Uusimmat