Wokkipossu 21.2.2001

Toimittaja Pirkko Arstila

300 gr possun ulkofilettä tai suikalepaistia
1-2 sipulia renkaina
1 porkkana ohuina viipaleina
currytahnaa tai -pulveria
1-2 cm inkiväärijuurta
2 valkosipulinkynttä
1 chilipaprika
1/2 tlk tomaattimurskaa
1/2 tlk ananasmurskaa
1 tl viinietikkaa tai sitruunamehua
3 rkl soijakastiketta (kiinankaalia tai jäävuorisalaattia)
koristeeksi korianteria, basilikaa tai minttua

Hakkaa humarissa inkivääri, valkosipuli ja chili tahnaksi. Kuumenna öljyä pannussa, lisää tahna ja curry. Paista nopsasti possunsuikaleet ja sipulit, lisää porkkanat. Sekoita koko ajan. Sekoita kulhossa tomaattimurska, ananas, soijakastike ja viinietikka tai sitruuna. Mausta mieleiseksesi. Kaada wokkiin. Lisää tomaattimurskaa tai ananasmehua jos haluat enemmän kastiketta. Anna hetki porista. Sekoita joukkoon revityt jäävuorisalaatinlehdet tai kiinankaalia ja tarjoile riisin, noodelien tai pastan kera. Koristele korianterilla basilikalla tai mintulla.

Lue myös:

    Uusimmat