Windows 10:n päivitysten jakelu on keskeytetty – käyttäjien tiedostot katosivat mystisesti

Microsoft on keskeyttänyt October 2018 Update -päivityksen jakamisen Windows 10 -käyttöjärjestelmälle. Jakelu keskeytettiin sen jälkeen, kun käyttäjät raportoivat tiedostojensa kadonneen päivityksen yhteydessä, uutisoi muun muassa BBC.

VIDEO: Katso yltä ohjeet helppoihin ja käteviin Windowsin pikakomentoihin!

– Eilen illalla päivitin 1809:än ja kaikki sujui sulavasti, mutta sitten huomasin, että kaikki tiedostoni Tiedostot-kansiossa olivat poistuneet. Kadonneet. Huiskis. Näihin lukeutuivat monet kriittiset dokumentit ja taloudelliset tietoni, kirjoittaa eräs käyttäjä Microsoftin keskustelupalstalla.

BBC:n mukaan jopa yli 470 ihmistä oli raportoinut samasta ongelmasta sekä muutamasta muusta ongelmasta lokakuun Windows 10 -käyttöjärjestelmän päivityksen yhteydessä.

Ongelmia on havaittu esimerkiksi Edge-selaimen sekä joiden sovellusten kanssa. Joissakin Intelin ajureissa on havaittu myös yhteensopivuusongelmia.

Älä asenna päivitystä

Microsoft vahvistaa nettisivuillaan, että Windows 10 October 2018 Update -päivityksen jakelu on keskeytetty. Yhtiö tutkii toistaiseksi asiaa. Ongelmien laajuudesta ei ole vielä tietoa.

Microsoft kehottaa käyttäjiä, jotka ovat ladanneet uusimman päivityksen koneelleen olemaan asentamatta sitä.

Tukisivustollaan yhtiö taas kehottaa käyttäjiä, joilla päivitys on jo asennettuna, käyttämään laitteitaan niin vähän kuin mahdollista ja ottamaan yhteyttä paikalliseen Microsoftin puhelinpalveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja