Vuokranantaja paljastaa: Tällainen vuokralainen on Axl Rose

Räyhäävän rokkarin maineen omaava Axl Rose on entisen vuokranantajansa mukaan yllättäen kaikkien aikojen paras vuokralainen.

Amerikkalaismies Steve Fishman paljastaa Vulture-lehdelle kirjoittamassaan artikkelissa, millainen mies on Guns N'Roses -rokkari Axl Rose vuokralaisena.

Fishman kirjoittaa, että Rose etsi kolme vuotta sitten asuntoa vuokrattavaksi New Yorkista. Rose etsi tilavaa asuntoa, johon auringonpaiste ei kuitenkaan osuisi liian häikäisevänä. Fishmanin asunnossa oli vajaat 500 neliömetriä ja se sijaitsi melkein kokonaan maan alla, joten se täytti rokkarin toivomat piirteet paremmin kuin hyvin. Lisäksi naapurustossa asustelivat näyttelijä Daniel Craig sekä koomikko Jon Stewart.

Rose kävi katsomassa asuntoa kaksi kertaa ja päätti vuokrata paikan.

– Olin tietenkin huolissani. Axlilla oli maine paikkojen tuhoajana, Fishman kirjoittaa.

Koska Rose kuitenkin suostui pulittamaan huikaisevaa vuokraa ja maksoi kuuden kuukauden vuokratakuun, Fishman päätti ottaa riskin.

Fishmanilla kävikin tuuri, sillä Rose paljastui kaikkien aikojen parhaimmaksi vuokralaiseksi. Tämä ei nimittäin kertaakaan käynyt vuokraamassaan asunnossa, mutta vuokra saapui silti säännöllisesti Fishmanin tilille. Lisäksi Rose vielä uusi vuokrasopimuksen vuoden kuluttua entistä suuremmalla summalla. Neuvotteluja käytiin vielä kolmannestakin vuodesta, mutta tässä kohti Rosen edustajat puuttuivat peliin eikä sopimusta jatkettu enää.

Fishmanin tietojen mukaan Rose ei kahden vuoden aikana astunut jalallaankaan vuokraamansa asuntoon. Eipä siis ihme, että Rose oli poikkeuksellisen hyvä vuokralainen vuokranantajansa mielestä.

– Ihmisillä on erilaisia mielipiteitä Axl Rosesta, mutta vuokranantajana rakastin häntä. Jos hän ikinä tarvitsee suosituksia, kirjoitan ne mielelläni: hiljainen, helppo ja maksaa vuokransa ajallaan, Fishman kehuu.


LUE MYÖS:


(MTV LIFESTYLE)

Lähde:Vulture

Lue myös:

    Uusimmat