"Voitit Internetin!" – somehitiksi noussut hääkuva teki hyvää bisnekselle

Hääkuvaaja Delia D. Blackburnin ikuistamat otokset valloittivat netin. Ihastuttava hääkuva on tehnyt hyvää myös Blackburnin bisnekselle. 

Hääkuvaaja Delia D. Blackburnin ei tiennyt, minkä suosion saavuttaisi, kun suostui kuvaamaan Brittany ja Jeremy Peckin häät.

Blackburnin ikuistamat otokset valloittivat netin. Kuvissa morsiamen isä keskeyttää häät, jotta saa tyttärensä isäpuolen mukaan saattamaan tytärtä alttarille. Isä Todd Bachmanin yllättämän isäpuoli Todd Cendroskyn liikuttunut ilme sulatti tuhansien sydämet.

– Kommentteja on satanut kaikkialta maailmasta, kuvan ottanut Blackburn kuvaa.

– Kaikki olivat shokissa, hiljaa ja itkuisia. Hääpaikalta ei löytynyt yhtäkään kuivaa silmäparia. Minäkin itkin, hän kertoo häistä.

Kuva on tehnyt hyvää Blackburnin bisnekselle. Hän sai 12 000 tykkäystä Facebook-sivulleen kahdessa päivässä.

– Ansaitsit tämän, naista onnitellaan sosiaalisessa mediassa.

– Voitit Internetin! hehkuttaa toinen kommentoija.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kuvissa esiintynyt isäpuoli on edelleen shokissa tarinan saamasta suosiosta.

– Olen aina halunnut saattaa tyttäreni alttarille. Kaunis vaimoni Candy synnytti minulle kolme tytärtä. Minulla ei ole tytärpuolia, on vain tyttäriä, Cendrosky on kuvannut.

– Kun Todd tarttui käteeni, se oli elämäni paras päivä. En vaihtaisi sitä pois mistään hinnasta. Meistä on tullut perhe, ja lastemme tarpeet menevät kaiken muun edelle.

Kaksi viikkoa ennen häitä morsian oli soittanut isälleen stressaantuneena. Hän ei osannut päättää, kenet pyytäisi saattamaan itsensä alttarille. Bachman ei halunnut tyttärelleen enää enempää stressiä, joten hän lupasi hoitaa asian. Tempaus oli salaisuus hääpäivään asti.

– Hän (Todd Cendrosky) on ollut yhtä suuri osa tyttäreni elämää kuin minäkin, Bachman kuvaili.

– Isäni sanoi, että ainoa oikea tapa toimia on, että he molemmat saattavat minut alttarille, morsian kommentoi.


Lue myös:

    Uusimmat