Mainos

Voiko Tiger Woods pelastaa avioliittonsa?

Tiger Woods on päässyt pois seksivieroituksesta, mutta onko golffari parantunut riippuvuudestaan?

Lukuisat asiantuntijat arvioivat, että golf-tähti Tiger Woods ja hänen petetty vaimonsa Elin Nordegren joutuvat tekemään paljon töitä saadakseen avioliittonsa takaisin raiteilleen – mikäli edes pystyvät siihen.

Seksiriippuvuudesta toipuminen tulee olemaan Woodsille vaikeaa. Asiantuntijoiden mukaan on täysin eri asia jättää huumeet ja alkoholi, sillä keho ei fyysisesti tarvitse huumeita.

– Seksi on kuitenkin biologinen tarve. Sen avulla lajimme säilyy hengissä, seksiaddiktiota tutkiva Marty Kafka Harvardin yliopistosta kertoo.

Addiktiota voidaan verrata ruoan himoon ja ylensyöntiin. Seksiriippuvaisten on vaikea olla ajattelematta seksiä, sillä sitä pursuaa nykyään kaikkialta, varsinkin televisiosta ja aikakausilehdistä.

Toipuminen tulee olemaan vaikeaa myös Nordegrenille, jonka luottamus aviomieheen on poissa.

Woodsin on käytävä terapiassa vielä pitkään ja Nordegrenin täytyy pystyä pitämään silmällä kuuluisaa aviomiestään. Se tulee olemaan vaikeaa, mikäli tämä palaa takaisin golfin pariin pitämänsä tauon jälkeen ja joutuu matkustelemaan ympäri maailmaa.

Seksuaaliterapeutti Kevin Leapley sanoo, että pariskunta tarvitsee ennen kaikkea nyt toivoa.

– Heidän täytyy uskoa siihen, että Tigerista voi tulla sellainen aviomies, jonka Elin ansaitsee ja jollainen mies itsekin on aina halunnut olla.

Teksti: MTV3 Helmi

Lähde: People-lehti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.