Mainos

Vitsi meni täysin ohi! Tämä keskustelu osoittaa, ettei jalkapäivästä lasketa leikkiä

Naisen heittämä vitsi ei uponnut yleisöönsä.

Vitsiä kertoessa on hyvä tiedostaa, kenelle sitä on laukomassa. Väärälle henkilölle vitsailtaessa voi vastaanotto olla suorastaan jäätävä.

Näin kävi Twitter-käyttäjä Allie Roselle, joka heitti omasta mielestään hauskan jutun. Vitsailun kohde ei valitettavasti heittoa ymmärtänyt.

Rosen ystävä julkaisi Snapchatissa kuvan maastokuosisiin salihousuihin peitetyistä jaloistaan kuntosalilaitteen kurituksessa. "Jalkapäivä on paras päivä", ystävä totesi.

Rose vastasi kysymällä: "Mitkä jalat?"

Jos et ymmärtänyt vitsiä, ei hätää. Sitä ei tajunnut kuntosalilla rehkivä ystäväkään, joka suuttui Roselle. Ystävä tilitti voittaneensa voimanostokilpailussa kahtena vuonna peräkkäin ja ilmoitti jalkojensa olevan ympärysmitaltaan 45 senttiä.

"Luulen, että olet sokea, hiton idiootti", ystävä päätti tylytyksensä.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tuossa vaiheessa keskustelun saamasta käänteestä taatusti hämmentynyt Rose kertoi vitsin jujun: "Heitin naamioitumisvitsiä", nainen totesi viitaten ystävänsä maastokuvioisiin housuihin.

Rose twiittasi viestikeskustelun Twitterissä, jossa moni muu arvosti hänen vitsiään enemmän kuin hänen ystävänsä. Twiitti on kerännyt jo yli 425 000 tykkäystä ja yli 100 000 uudelleentwiittausta.

"10/10 naamioitumisvitsistä... On aina surullinen hetki, kun joku pilaa vitsin!" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Moni yllättyi kuullessaan, että vitsistä loukkaantunut henkilö oli miespuolinen. Myös miehen vastaus vitsipaljastukseen kiinnosti.

Rose palasikin Twitteriin kertomaan, mikä miehen vastaus oli.

"Olet ääliö." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Someecards, Twitter

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.