Viranomaiset julkaisivat hämmentävän videon lentokentältä: "Hihnalla pyörii jonkun henkilökohtaista siipikarjaa"

Lentokenttäviranomainen julkaisi videon: Raaka kana matkusti matkatavarahihnalla 0:45
Viranomaisen jakamalla videolla nähdään, kuinka Washingtonin Seattlessa sijaitsevan lentokentän matkalaukkuhihnalla pyörii matkalaukkujen keskellä kasa raakaa broileria.

Yhdysvaltalaisviranomaiset julkaisivat paikallisen lentokentän matkatavarahihnalta kuvatun hämmentävän videon, kertoo Insider-sivusto

Yhdysvaltain liikenneturvallisuusvirasto TSA julkaisi Instagram-tilillään hämmennystä aiheuttaneen videon. Viranomaisen jakamalla videolla nähdään, kuinka Washingtonin Seattlessa sijaitsevan lentokentän matkalaukkuhihnalla pyörii matkalaukkujen keskellä kasa raakaa broileria.

Liikenneturvallisuusviraston jakamalla videolla on jo satoja tuhansia katsojia ja yli tuhat kommenttia.

– Hihnalla pyörii jonkun henkilökohtaista siipikarjaa, yhdysvaltalaisviranomainen kirjoitti videon yhteyteen.

TSA käytti saatteessaan leikkisästi termiä ”personal fowl”, viitaten urheilutermiin ”personal foul”. Fowl tarkoittaa siipikarjaa ja foul virhettä. 

Broilereista tuli "vapaita kanoja"

Viranomaisen mukaan raa’at broilerit on mitä luultavimmin ollut pakattuna kylmälaukkuun lentomatkan ajaksi, mutta toistaiseksi tuntemattomasta syystä siipikarja on ”lentänyt” laukusta ulos. 

–  Luullaksemme nämä siivet ja reidet ovat olleet teljettynä kylmälaukkuun. Kuitenkin jossain vaiheessa laukkujenkäsittelyn ja matkatavarahihnan välissä niistä on tullut ”vapaita kanoja”.

Sosiaalisessa mediassa TSA:n julkaisemaa videota on kommentoitu hämmennyksen vallassa.

– Miten tuo on edes mahdollista? eräs käyttäjä pohtii Instagramissa

– Aivoilleni tuottaa vaikeuksia ymmärtää, mitä juuri näin, toinen jatkoi.

–Kuvittele, että olisit noiden omistaja ja vetäisit tuon kasan hihnalta, kolmas naureskeli. 

TSA muistuttaa, että lihat tulisi varastoida ja pakata oikein ennen matkustamista. Sekä jäät että kuivajäät ovat sallittuja tuotteiden kylmänä pitämiseen.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat