Lentoyhtiön työntekijä vohki matkustajan yhteystiedot matkalaukun osoitelapusta – pommitti yli sadalla viestillä: "Näytät upealta tuossa topissa"

0:46
Tämä lentoemäntä hauskuutti matkustajia piiloutumalla matkaktavarahyllylle.

Matkustaja syyttää American Airlinesin työntekijää häirinnästä.

Ashley Barno syyttää American Airlines -lentoyhtiön työntekijää häirinnästä. Mies oli seurannut Barnoa lennolle ja lähettänyt tälle yli sata viestiä napattuaan naisen yhteystiedot tämän matkalaukun osoitelapusta, kertoo muun muassa New York Post.

"Näytät upealta tuossa topissa"

Ahmad-niminen mies alkoi lähettää naiselle viestejä tämän odotellessa lentoaan San Diegon kansainvälisellä lentokentällä viime vuonna, kertoo naisen jättämä kanne.

"Hei Ashley! Kuinka voit?" kuului viesteistä ensimmäinen. "Muuten, minun pitää kertoa sinulle, että olet upea", kuului toinen.

Nainen kertoo NBC San Diegolle, että hiljalleen karmivimmiksi muuttuneet tekstiviestit saivat hänet pelkäämään turvallisuutensa puolesta. Barno yritti kysellä viesteillä, kuka mies oli ja kuinka tämä oli saanut hänen puhelinnumeronsa. Lopulta saapui kaikista kylmäävin viesti: "Näytät upealta tuossa harmaassa topissa tänään."

Viesti sai Barnon katselemaan ympärilleen ja etsimään lähettäjää American Airlinesin lähtöportilta. Lopulta salaperäinen viestittäjä kertoi nimekseen Ahmad. Mies kertoi työskentelevänsä lentoyhtiölle ja saaneensa naisen tiedot tämän matkalaukun osoitelapusta, selviää Washington Postin haltuunsa saamista tekstiviesteistä.

Mies jatkoi viesteillä pommitusta Barnon noustua Chicagoon matkanneeseen koneeseen ja kertoi olevansa lentokoneessa.

– Vain sen tietäminen, että hän tiesi, miltä näytän, ja että olimme suljetussa lentokoneessa, eikä ulospääsyä olisi, todella, todella pelotti minua, Barno kertoi.

Nainen pyysi lentoemäntää hätiin

Mies pyysi naista liittymään seuraansa, mutta Barno viestitti takaisin, että halusi tämän jättävän hänet rauhaan. Tämän jälkeen mies yritti lahjoa naista eduilla, kuten hyvillä istumapaikoilla ja jopa ilmaisilla lennoilla.

"Sinä saat päättää, mutta ystävyys kanssani olisi hyvin hyödyllistä sinulle", mies viestitti kanteen mukaan.

Järkyttynyt Barno pyysi apua lentoemännältä. Tämä varmisti Ahmadin todella olevan American Airlinesin työtekijä, ja asiasta ilmoitettiin esimiehelle. Ahmad saateltiin koneesta ulos sen laskeuduttua Chicagoon.

– Minäkin nousin koneesta. Soitin siskolleni, ja itkin holtittomasti, koka minusta vain tuntui... paras tapa kuvailla sitä on, että minusta tuntui alastomalta julkisella paikalla, Barno muistelee.

Barno nosti kanteen lentoyhtiötä vastaan muun muassa piittaamattomuudesta työntekijän palkkaamisen ja tämän valvomisen suhteen sekä seksuaalisesta ahdistelusta.

American Airlinesin edustaja kertoi Washington Postille, ettei mies enää työskentele yhtiön palveluksessa. Barnon kanteen mukaan yhtiö kuitenkin tiesi työntekijänsä alttiudesta käyttäytä sopimattomasti, mutta piti miestä silti palkkalistoillaan.

Lue myös uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja