Viraalivideo huvittaa maailmalla – näin kylmän viileästi Valkoisen talon elämän jättänyt Melania Trump pyyhälsi kuvaajien ohi Floridassa

3:58
Trumpit saapuivat Floridaan - Melania Trump pyyhälsi kylmän viileästi valokuvaajien ohi edes hidastamatta vauhtiaan.

Entisen ensimmäisen naisen Melania Trumpin käytös aiheuttaa jälleen huvitusta ympäri maailman.

Yhdysvaltain entisen presidentin Donald Trumpin puoliso Melania Trump ei ole enää maan ensimmäinen nainen, eikä hän ole peitellyt tunteitaan siitä. Entinen presidenttipari poistui Valkoisesta talosta Washingtonissa keskiviikkona 20. tammikuuta, jolloin mustiin pukeutunut Melania Trump hymyili mennessään presidentin virka-asunnon ulkopuolella parvelleille valokuvaajille. 

Valkoiselta talolta Trumpit suuntasivat Andrewsin lentotukikohtaan, josta he lensivät Air Force Onella Donald Trumpin kotiosavaltioon Floridaan. Lentomatkan aikana Melania Trump vaihtoi mustan asunsa astetta rennompaan sekä värikkäämpään asuun, joka saattoi viestiä vahvasti sitä, että entinen ensimmäinen nainen on nyt vapaa vanhoista velvollisuuksistaan sekä elämästään Washingtonissa. 

Kun Trumpit saapuivat Air Force Onella Floridaan, olisivat valokuvaajat mieluusti ikuistaneet entisen presidenttiparin kuviin maan kamaralla. Toisin kuin miehensä, Melania Trump kuitenkin pyyhälsi kylmän viileästi valokuvaajien ohi edes hidastamatta vauhtiaan, joten naisella ei kerta kaikkiaan näyttänyt olevan aikomustakaan poseerata enää hetkeäkään. Donald Trump sen sijaan jäi vilkuttamaan paikalla olleille sekä median edustajille, kun taas Melania Trump oli jo poistunut kuvista.

LUE MYÖS: 

Tilanne ei ole jäänyt somekansalta huomaamatta, vaan Melania Trumpin käytös on herättänyt runsaasti huvitusta ympäri maailman. 

– Jos "olen niin kypsä tähän" olisi ihminen, eräs kommentoija on todennut Twitterissä Melania Trumpin lipumisesta paikalta. 

Lähteiden mukaan Melania Trump toden totta on ollut varsin innoissaan ensimmäisen naisen pestinsä hyvästelemisestä. Spekulaatiot ovat pyörineet villeinä jo tovin sen suhteen, mitä Melania Trump aikoo seuraavaksi tehdä elämässään. 

Videon huvittavasta tilanteesta näet yltä!

Alla olevalta videolta näet, mitä Melania Trumpin arvioidaan tekevän seuraavaksi. 

5:55

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja