Tässä tyylissä Melania Trump jätti Valkoisen talon – esitteli mennessään harvinaisen leveää hymyä valokuvaajille

1:38
Donald Trump poistui Valkoisesta talosta – lähtivätkö väistyvän presidentin mukaan myös ydinasesalkut?

Melania Trump jätti Valkoisen talon mustiin pukeutuneena, mutta muutoin väistyvän ensimmäisen naisen olemus oli aurinkoinen. 

Yhdysvaltojen väistyvä presidentti Donald Trump ja hänen puolisonsa, ensimmäinen nainen Melania Trump poistuivat Valkoisesta talosta Washingtonissa keskiviikkona 20. tammikuuta ennen Joe Bidenin virkaanastujaisia.

Donald Trump on loppusyksyn presidentinvaaleista lähtien esittänyt väitteitä häneen kohdistuneesta vaalivilpistä, mutta hänen väitteitään koskien ei ole esitetty todisteita. Trump ilmoitti jo aiemmin, ettei hän aio osallistua Bidenin virkaanastujaisiin. Näin ollen Trump on ensimmäinen Yhdysvaltojen presidentti yli 150 vuoteen, joka ei osallistu seuraajansa virkaanastujaisiin.

Lähtönsä hetkellä Donald Trump ei vaikuttanut olevan kovinkaan iloisella päällä, mutta toista vaikutti olevan hänen vaimonsa Melania Trumpin kohdalla. Valkoisesta talosta poistuessaan mustaan asuun pukeutunut ja aurinkolaseihin sonnustautunut Melania Trump hymyili mennessään valokuvaajille poistuessaan presidentin virka-asunnosta miehensä rinnalla. 

Valkoisesta talosta Trumpit suuntasivat Andrewsin lentotukikohtaan, josta he lensivät presidentin virkakoneella Air Force Onella väistyvän presidentin kotiosavaltioon Floridaan. Donald Trump aikoo asettua virkakautensa päätyttyä Mar-a-Lagon kartanoonsa.

Andrewsin lentotukikohdassa Melania Trumpin hymy ei vieläkään hellittänyt. 

Valkoisesta talosta on huhuttu Melania Trumpin olleen varsin innoissaan siitä, että saa jättää elämänsä Yhdysvaltojen ensimmäisenä naisena taakseen. Trump on lähteiden mukaan odottanut innolla elämän jatkamista Washingtonin ulkopuolella. Kuten aviopuolisonsa, ei Melania Trump osallistu myöskään Bidenin virkaanastujaisiin. 

Indepentent kertoo, että Melania Trump aikoo vetäytyä pois parrasvaloista ja keskittyä hänen ja Donald Trumpin yhteisen pojan Barron Trumpin, 14, totutteluun tämän uudessa koulussa. Lisäksi Melania Trump aikoo toteuttaa dokumentin Valkoisen talon remontista sekä jatkaa kiusaamisenvastaista kampanjaansa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja