Vin Diesel: Walkerin kuolema oli elämäni synkin hetki

Näyttelijä Vin Diesel suree edelleen hyvän ystävänsä, näyttelijä Paul Walkerin kuolemaan.

Näyttelijä Paul Walker menehtyi traagisesti auto-onnettomuudessa Kaliforniassa viime vuonna. The Fast & Furious -elokuvien tähti menehtyi vain 40 vuoden ikäisenä.

Suru-uutinen tuli shokkina niin tähden perheelle, faneille kuin kollegoille. Erityisesti Walkerin kanssa The Fast & Furious -elokuvissa näytellyt Vin Diesel on ottanut asian raskaasti. Diesel puhui edesmenneestä ystävästään ja surustaan Live! wiht Kelly and Michael -ohjelmassa.

– Tämä on hyvin raskas aihe. Kasvoin itse alamaailman kuvioita seuraten ja näin miten menetimme ihmisiä. Ystävyys ja veljeys Paul Walkerin kanssa oli kuitenkin jotain aivan muuta.

– Opimme elokuvabisneksen yhdessä, meistä tuli kuuluisia yhdessä ja edustimme menestyselokuvaa yhdessä. Hän oli partnerini.

Walker menehtyi kesken Fast & Furious 7 -elokuvan kuvausten. Diesel kuvailee elokuvan kuvausten jatkamisen olleen hänelle rankkaa surutyön keskellä.

– Olen näytellyt koko elämäni, mutta kukaan ei ole opettanut, miten näytellä surun keskellä. Tehdä kohtauksia samalla, kun teeskentelee, että hän on mukana kuvauksissa kanssasi.

Uusimmassa Fast & Furious -elokuvassa Walkerin roolia paikkaavat Walkerin veljet Caleb ja Cody. Diesel ystävystyikin heidän kanssa kuvaukissa.

Nyt kuvaukset on saatu purkkiin ja sitä juhlittiin heinäkuussa Amerikassa. Vaikka kuvaukset ovat ohi, on Dieselin surutyö vielä kesken:

– Walkerin kuolema oli elämäni synkimpiä tapahtumia. Se oli todella rankkaa. 

Lue myös:

    Uusimmat