Viisi vinkkiä tunteelliseen tantraseksiin

Tantraseksi tuo rakastavaiset yhteen ja auttaa kohtaamaan toisen kokonaisvaltaisesti seksuaalisella ja tunteellisella tasolla.

Unohda oikotiet orgasmiin ja tekniikkatreenit, kokeile rakastettusi kanssa tantraseksiä! Tantrassa keskitytään tunteelliseen ja fyysiseen läheisyyden vahvistamiseen seksin aikana, opastaa Askdanandjennifer.com

Kun normaalisti seksissä tavoitellaan kliimaksia, tantrassa nautitaan itse matkasta huipulle ja tunnetaan kaikki tuntemukset isommin ja vahvemmin. Kokeile näitä viittä vinkkiä tiellä tantraseksin saloihin!

Pyhitä makuuhuoneesi seksille

Tee makuuhuoneestasi oikea seksin pyhättö. Sisusta makuuhuoneesi niin, että alat ajatella seksiä saman tien kun astut huoneeseen. Anna ärsykkeitä kaikille aisteille: käytä kauniita tekstiilejä, seksikkäitä materiaaleja, sensuellia värimaailmaa ja ihania tuoksuja. Kokeile aluksi vaikkapa uusia ylellisiä lakanoita ja aromaterapeuttisia hierontaöljyjä sekä kynttilöitä.

Tanssi rakkaasi kanssa

Mikä on kiihottavinta musiikkia, mitä tiedät? Tuo musiikki makuuhuoneeseen. Himmentäkää valaistus ja kuunnelkaa musiikkia yhdessä, tanssikaa aivan lähekkäin. Tanssi rentouttaa kehoa ja avaa kehoa aistinautinnoille.

Hengittäkää samaan tahtiin

Hengitys on olennainen osa tantraseksiä! Kun keho saa tarpeeksi happea, verenkierto kiihtyy ja stimuloi sukupuolielimiäsi. Kokeilkaa hengittää samaan tahtiin esileikin aikana. Yhteinen rytmi synkronoi nautintoa ja tunnette olevanne yhtä. Katsokaa samalla syvälle toistenne silmiin.

Istuma-asento

Seksi istuallaan on tunnetuin tantraseksiasento. Mies ottaa naisen syliinsä, aivan lähelle itseään. Tässä asennossa on vaikeaa liikkua juurikaan, mutta se onkin koko jutun juoni. Keinukaa yhdessä hiljaa ja kasvattakaa nautintoa verkkaisesti. Kun tunnette, ettette voi enää pidätellä itseänne, ottakaa tauko.

Suudelkaa, rauhoittukaa, ja aloittakaa keinunta alusta. Samaan tahtiin hengittäminen ja toisen silmiin katsominen kasvattaa nautintoa ja vie rakastelukokemuksen ihan uusiin sfääreihin.

Älkää kiirehtikö

Tantraseksissä on kyse matkasta, ei perille pääsystä. Varatkaa seksille aikaa, keskittykää pienimpiinkin nautinnon häivähdyksiin sekä toistenne nautintoon.

MTV3/Helmi

Lähde: Askdanandjennifer.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja