Eroottista tantraa sinkuille: Hieronta avaa seksuaalisia lukkoja!

Tantra on kokonainen itämainen filosofia ja elämäntapa. Myös sinkut voivat tutustua tantran eroottiseen maailmaan esimerkiksi hieronnan kautta.

Tantra auttaa harmonisoimaan kehoa ja mieltä, kertoo tantrakouluttaja Asko Nummela. Tantrassa tärkeää on henkinen kasvu sekä henkisen yhteyden saavuttaminen kumppanin kanssa. Seksuaalisuus on tässä tärkeässä asemassa.

Tantraa sinkuille

Asko ja Svetlana Nummela ovat olleet tantran pioneereja Suomessa. He ovat kurssittaneet pariskuntia tantran saloihin, antaneet konsultaatiota ja luennoineet aiheesta jo vuosien ajan. Lisäksi he tarjoavat hoitopalveluja, joissa tantran saloihin pääsee tutustumaan lähemmin.

Sinkutkin voivat tutustua tantraan esimerkiksi tantrahieronnassa, jossa asiakas hierotaan hellästi päästä varpaisiin. Halutessaan hoitoon voi yhdistää myös rintojen hieronnan sekä sukupuolielinten hieronnan.

Tantrisessa hieronnassa kehon hoito alkaa selän puolelta. Hieronnassa maataan vatsallaan, ilman vaatteita. Hoidossa voi olla halutessaan täysin alastomana.

– Se on ihmisestä itsestään kiinni, minkä hän tuntee mukavaksi ja mikä saa olon tuntemaan hyvältä, Asko Nummela muistuttaa.

Lisäksi hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä, jotka sekoitetaan asiakkaan toiveiden mukaan.

– Naiset pitävät usein ruusun tuoksusta, se vaikuttaa positiivisesti mielialaan. Itsekin pidän ruususta ja nuuhkin kaikki ruusupensaat kaupungilla kulkiessani!

Selässä sykkii seksuaalinen elämänenergia

Hierontakosketus on kevyt ja herkkä, hieroja avaa näin kehon energiaratoja ja energiavirtauksia.

– Meidän "selkäreppuumme" kasautuu asioita ja menneisyyden painolastia. Hieronnalla poistetaan tätä taakkaa niska-hartiaseudulta, Asko Nummela kertoo.

Selän alueella työskennellään ihmisen elämänenergian, seksuaalienergian, kanssa. Tantrassa nähdään, että seksuaalinen elämänenergia on samaa energiaa, jota käytetään henkiseen kasvuun, valaistumisen, rakkauden ja onnen löytämiseen. Sen takia energiaa kasvatetaan sekä kosketuksella että visualisoinnilla.

– Hoitaja voi visualisoida mielessä, kuinka seksuaalienergia sykkii ihmisessä ja kuinka se kasvaa. Käsi laitetaan hoidettavan ristiselän päälle ja visualisoidaan punaista, sykkivää elämänenergiaa.

Jumalattaren olo tähtäimessä

Kun selkä on käsitelty, hieronta etenee pohkeisiin ja varpaisiin. Sitten käännytään selinmakuulle, ja etupuolella käsitellään rintojen ja vatsan alue.

– Hieronnan tarkoitus avata energiaradat, sillä vaikutetaan energiatasoihin ja sakroihin. Tantrassa tavoitellaan tilaa, jossa ollaan lähellä omaa jumaluutta. Tantran uskomusten mukaan ihmisen kehossa on erilaisia alueita, joihin muistot ja kokemukset patoutuvat, jos ihminen ei ole pystynyt käsittelemään niitä.

– Reisien sisäpinta on hyvin herkkää aluetta kummallakin sukupuolella. Reisiä hieromalla voidaan avata tukoksia ja lukkoja, jotka liittyvät ihmisen seksuaalisuuteen. Monet ovat sanoneet, että he ovat kokeneet hieronnan aikana voimakkaita seksuaalisia muistikuvia.

Portti naisen energioihin

Viimeisenä hierotaan genitaalialueet, mutta tämän vaiheen voi jättää myös väliin.

– Jos asiakas haluaa, voidaan hieroa genitaalialue läpi. Naisen vagina, sanskriitiksi yoni, sisältää monia erilaisia akupisteitä.

Yonihieronnassa nainen makailee selällään mukavassa ja rennossa asennossa sekä hengittää syvään. Hieroja käy läpi sekä ulkosynnyttimet että vaginan akupisteet.

– Naisen vaginassa on esimerkiksi sisäelimiin ja munuaisiin liittyviä akupisteitä. Ihan pohjalla sydämeen vaikuttava akupiste. Samoin miehen peniksen päässä on sydämeen vaikuttava akupiste, jonka hierominen ja helliminen hieroo myös sydäntä.

Oman kumppanin kanssa lemmiskellessä voi tuntua siltä, että on toisen sydämessä. Näin Nummelan mukaan onkin:

– Kun penis on ihan vaginan pohjassa, voisi sanoa, että kaksi sydäntä kohtaa toinen toisensa rakastelun aikana, hän kuvailee.

Yonin voi vapaasti suomentaa tarkoittavan pyhää aluetta tai pyhää temppeliä. Nummela neuvookin lähestymään naisen yonia kunnioituksella.

– Yoni on portti feminiinisiin energioihin. Se on tärkeä alue naisessa. Kun mies hieroo kumppania, hänen tulee lähestyä aluetta kunnioittaen.

Lupa nauttia

Tantrahieronta voi olla asiakkaalle aisteja avaava ja aivan uusia ulottuvuuksia antava kokemus. Tantraan tutustuvat miehet saavat huomata, että tantran avulla on mahdollista kokea koko kehon orgasmeja ilman siemensyöksyä.

– Hoitomuoto on miellyttävä ja nautintoa antava. Miehet voivat kokevat hieronnassa ensimmäistä kertaa elämässään orgasmeja, joissa ei synny siemensyöksyä. Se saattaa tuntua pelottavaltakin aluksi.

Hieronnan lopettaa pään hieronta ja energioiden tasapainotus. Nummela kertoo, että tantrahieronnasta ovat kiinnostuneet niin nuoret kuin vanhatkin, sinkut ja pariskunnat.

– Meillä käy kaikenikäisiä, -kokoisia ja -näköisiä asiakkaita. Tyypillinen asiakas on jo keski-iän ylittänyt - he käyttävät aikaa ja rahaa hyvinvointipalveluihin. Myös pariskunnat tulevat opiskelemaan tantraa ja hakemaan lisäpaukkuja seksielämäänsä.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat