Viisi työpaikan syntiä saavat kollegat inhoamaan sinua – älä sorru näihin

Business Insider -lehdessä listattiin, millaisella käytöksellä voi saada työpaikalla kollegoiden vihat niskoilleen.

Töihin tuleminen sairaana

Kipeän henkilön läheisyydessä oleskelu on ahdistavaa. Vaikka itse ehkä ajattelet osoittavasi omistautumista raahautumalla töihin sairaana, muut luultavimmin paheksuvat selkäsi takana ja pitävät sinua marttyyrinä.

Kovaäänisyys

Äänekäs pureskelu, henkilökohtaiset puhelut ja videoiden katsominen tietokoneelta äänet päällä ovat kaikki asioita, jotka voivat saada höyryn nousemaan työkavereiden korvista. Muista myös, että lujalla volyymilla äänet voivat kuulua jopa kuulokkeiden läpi ympäristöön.

Ehostautuminen työpöydän ääressä

On olemassa ihmisiä, jotka jopa leikkaavat varpaankynsiä työpisteellään – sanomattakin selvää, että näin ei tule toimia. Jo kovaääninen niistäminen aiheuttaa monille kylmänväristyksiä.

Hajujen levittäminen

Mikrossa evääksi lämmitetty kala voi aiheuttaa kollegalle yökkäysrefleksin. Ja vaikka itse olisi kuinka hurmioissaan omasta hajuvedestä, vierustoverille siitä voi kehkeytyä päänsärky, joka estää keskittymästä töihin.

Itsestä jaarittelu

Tietty määrä sosiaalisuutta on hyväksi työilmapiirille. Mutta jos huomaa jonkun keskittyvän töihin, kannattaa miettiä kahdesti ennen pitkiä monologeja viime viikonlopun juhlista, hyvän dogsitterin etsimisestä tai unelmajalkapallojoukkueesta – jonkun mielestä se voi olla pitkäveteistä ja häiritsevää.

Lähde: Businessinsider.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja