Nappaa viiniasiantuntijan juomavinkit mehevän karitsanpaistin kylkeen.
Makuja-keittiössä perehdytään torstaiaamuisin ruoan ja viinin kiehtovaan liittoon, kun suosittua Viinipiru-blogia pitävä viiniasiantuntija Arto Koskelo pisteyttää viikon juomavalintoja ja opastaa suomalaisia tv-katsojia viininjuonnin pariin.
Viinipiru valloittaa Makuja-keittiön: "Suomalaiset mainettaan parempia viininjuojia"
Koskelo arvio päivän ruoan kylkeen valittuja viinejä leikkimielisesti samppanjavispilöillä. Viinit voivat siis saada pisteitä yhdestä samppanjavispilästä viiteen samppanjavispilään.
Viinivinkit mehevälle karitsalle
Torstaina 22.8.2013 Makuja-kokki Tero Mäntykangas valmisti ruoaksi mehevää Meri-Lapin karitsaa punajuuren ja vuohenjuuston kera. Arto Koskelo valitsi viinit päivän ruoalle:
Faustino Selección de Familia Crianza 2009, 11 ,48 €


