Mainos

Viinin kera haudutettua poronpotkaa

  • 800 g poronpotkaa kiekkoina
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 sipulia
  • 1 iso porkkana
  • 1 palsternakka
  • 1 rasia pieniä herkkusieniä
  • pala varsiselleriä
  • rypsiöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 3 dl punaviiniä
  • 6 dl lihalientä
  • vettä
  • 2 oksaa rosmariinia
  • 10 katajanmarjaa
  • tuoretta timjamia

Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä. Laita ne ja juurekset pataan. Lisää mukaan pilkotut herkkusienet ja varsiselleriä. Kaada pataan viini ja lihaliemi. Lisää vettä niin että raaka-aineet peittyvät. Lisää lopuksi yrtit ja katajanmarjat. Hauduta hellalla kannen alla noin 1,5-2 tuntia tai uunissa 170 asteessa 2,5 tuntia. Syö suoraan padasta pimeinä syysiltoina.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.