Viimeisillään raskaana oleva Adele lumoavana lehden kannessa – katso!

Ensimmäistä lastaan odottava Adele lumoaan Rolling Stone -lehden kannessa. Tähden esikoislapsi saattaa syntyä minä päivänä hyvänä, sillä lasketun ajan on aprikoitu olevan syyskuussa 2012.

Sielukas soul-tähti Adele, 24, koristaa yhdysvaltalaisen Rolling Stone -lehden tuoreimman numeron kantta. Miesystävänsä Simon Koneckin kanssa ensimmäistä lastaan odottavan naisen lasketun ajan on veikattu sijoittuvan syyskuuhun 2012. Pariskunta ilmoitti raskaudesta vasta puoli vuotta sen alkamisen jälkeen kesäkuussa 2012 – he onnistuivat siis salaamaan totuuden medialta pitkään.

Fanit ovat villiintyneet Adelesta kuvatuista paparazzi-kuvista, joissa näkyy selvästi naisen viimeisten hetkien vauvakumpu. Vauva saattaa syntyä minä päivänä tahansa, mutta pariskunta on vaiennut visusti asiasta.

Lasketusta ajasta spekuloinnin lisäksi Adelen sormea koristava sormus on saanut median villiksi ja veikkailemaan, olisiko vasta alle vuoden yhdessä ollut pariskunta mennyt tulokkaan myötä naimisiin. Tähti kuitenkin kuittasi Twitter-viestissään, ettei ole naimisissa – vielä.


Lue myös:


AVA

Kuvat: Splash News, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja