Mainos

Viimeinen kuva Tallinnassa kadonneesta Ari Saarilammista: poistui hotellista huppu päässä

Tallinnassa kadonnut Ari Saarilammi tallentui hotellinsa valvontakameroihin katoamispäivänään.

Saarilammi katosi julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliiton Jytyn kokousmatkalla Tallinnassa perjantaina 24. marraskuuta. Katoamispäivänä Saarilammi oli kirjautunut sisään Tallinnan satama-altaan lähistöllä sijaitsevaan Hotel Euroopaan.

Poliisi on saanut käyttöönsä hotellin valvontakamerakuvia katoamispäivältä. Viimeisessä kuvassa Saarilammi on kävelemässä hotellin pyöröoven läpi laukku olallaan ja huppu päähänsä vedettynä noin kello 16.50.

Kuvista käy ilmi, että Saarilammilla oli yllään vaalea huppari ja siniset housut.

Valvontakamerakuvat eivät kuitenkaan anna ratkaisevasti uutta tietoa Saarilammin liikkeistä, sillä miehestä on tehty varmoja havaintoja vielä hotellista poistumisen jälkeenkin.

Tapauksen tutkinnanjohtajan, rikosylikonstaapeli Tapio Rantasen mukaan poliisi on vahvistanut, että Saarilammi vietti myöhemmin perjantai-iltana aikaa Kochi Aidad -nimisessä panimoravintolassa, joka sijaitsee muutaman sadan metrin päässä hotellista.

Saarilammi poistui ravintolasta Rantasen mukaan noin kello 22.30. Ravintolakäynti on poliisin mukaan todennettu maksetulla ravintolalaskulla.

Tämän jälkeen miehen liikkeistä ei ole varmoja havaintoja.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.