Viikonlopun villi orgasmiopas

Naisen orgasmi on kuin suuri salaisuuksien kammio: yhtä monitahoinen ja jännittävä. AVA neuvoo tien nautintojen äärelle. Näillä vinkeillä nainen voi saada orgasmin - jopa useita kertoja yhden rakastelukerran aikana.

Jo Kama Sutrassa se sanotaan: nautinnot ovat yhtä välttämättömiä kehomme olemassaololle kuin ruoka. On kuitenkin väärin olettaa, että kaikki olisi korkeamman käsissä. Onnea ei voi saavuttaa, ellei tee itse jotain sen eteen. AVA neuvoo, kuinka kurotella nautintoa kohti.

Naisen orgasmia kuvaillaan usein miehen orgasmia monimutkaisemmaksi, mutta sen toimintaprosessi on lopulta varsin yksinkertainen. Seksiterapeutti Carole Altmanin mukaan naisen orgasmi syntyy, kun sukupuolielimet eivät enää kestä verenkierron kiihtymistä. Tällöin keho antaa periksi niin että veri virtaa takaisin muualle kehoon. Tätä välitöntä helpotusta, joka vapauttaa lihasjännityksen, kutsutaan orgasmiksi.

G-pisteorgasmiin lantiota kohottamalla

Kaikki naisen orgasmit eivät ole samanlaisia. Moni kiistelee, ovatko klitorisorgasmi ja emätinorgasmi eri asioita. Osa asiantuntijoista on sitä mieltä, että kaikki orgasmit ovat lähtöisin klitoriksesta. Tämän teorian mukaan emätinorgasmi syntyy, kun työnnöt venyttävät häpyhuulia ja klitoris stimuloituu.

Useat naiset ovat kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että emätinorgasmi on olemassa. Se tuntuu klitorisorgasmia intensiivisempänä. Asiantuntijoiden mukaan emätinorgasmi voi syntyä, kun nainen kokee ärsytystä emättimen etuseinämässä. Myös harvinaisempi ejakuloiminen tapahtuu yleensä niin sanotun G-pisteorgasmin aikana.

Mahdollisuus saada nainen ejakuloimaan kasvaa, kun kohotat hänen lantiotaan ylöspäin niin, että koko vulva painautuu litteänä miehen lantioluuta vasten. Parempaa ja pidempää g-pisteorgasmia voi tavoitella myös työntämällä miestä juuri ennen orgasmia niillä lihaksilla, joilla nainen yrittäisi työntää miehen pois emättimestään.

Yhdistelmäorgasmi klitorista ja emätintä stimuloimalla

Naisen on mahdollista saada myös yhdistelmäorgasmi. Tämä g-pisteorgasmin ja klitorisorgasmin yhdistelmä onnistuu helpoiten, kun yhdyntätyönnöt kohdistetaan emättimen etuseinämään samalla kun naisen klitorista kiihotetaan.

Moninkertainen ja peräkkäinen orgasmi sekoitetaan usein keskenään. Moninkertainen orgasmi on itse asiassa yksi pitkä orgastinen mielihyväaalto, kun taas peräkkäiset orgasmit merkitsevät useampia kuin yhtä orgasmia saman rakastelukerran aikana. Sekä peräkkäiset että moninkertaiset orgasmit on helpointa saavuttaa, kun kiihotuksen laatua vaihdetaan siirtymällä esimerkiksi suuseksistä yhdyntään ja sitten taas suuseksiin. Kommunikointi on tässäkin asiassa avainsana: nainen tietää parhaiten, millaisella nopeudella ja mitä aluetta tulisi milloinkin stimuloida.

Lue myös:

AVA/Maarit Rasi

Lähteet: Superseksiä: Tracy Cox, Kama Sutra: Täydellisesti kuvitettuna: Lance Dane

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja