Saavuta samanaikainen orgasmi

Joidenkin tahojen mukaan samanaikainen orgasmi on pelkkä myytti. Ei se ole!

Yhdysvaltalaisen Glamour-lehden tekemän tutkimuksen mukaan noin puolet pareista koki joskus yhtaikaisen orgasmin. Kolme prosenttia kertoi saavansa samanaikaisen orgasmin peräti joka kerta, mutta vastaavasti 15 prosenttia pareista ei ollut koskaan kokenut sitä.

Jokainen pari kuitenkin pystyy saamaan samanaikaisen orgasmin, jos vain niin haluaa. Tosin se vaatii harjoittelua ja sitä, että oppii lukemaan parin seksuaalireaktioita ja hallitsemaan omia seksuaalireaktioitaan.

Taivas säkenöi

Orgasmi on lähes aina kokemuksena miellyttävä ja tuo autuuden tilan. Harvat asiat kuitenkaan yhdistävät paria yhtä paljon ja saavat heidät tuntemaan itsensä todella tyydytetyksi kuin yhtaikaa saavutettu kliimaksi. Yhdysvalloissa tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että yhtaikainen orgasmi tuotti 40,6 prosentille naisista erittäin paljon seksuaalista nautintoa. Vastaavasti naisista, jotka saivat orgasmin miehen jälkeen, vain 16 prosenttia koki olevansa erittäin tyytyväisiä.

Yhtaikainen orgasmi näyttää kyseisen tutkimuksen mukaan vahvistavan yhteenkuuluvuuden tunnetta ainakin hetkellisesti orgasmin jälkeen.

Yhtaikainen orgasmi ei siis ole mikään mahdottomuus ja voi tuottaa parille ennen kokematonta seksuaalista nautintoa. Yhtaikaisen orgasmin saavuttaminen vaatii kuitenkin monasti pitkän parisuhteen ja hyvän omien ja partnerin seksuaalisten reaktioiden tuntemuksen. Kehomme on perin monimutkainen koneisto ja sen oppiminen on äärimmäisen haastavaa, saati sitten, että pitäisi oppia tuntemaan kumppaninsa kehon toiminta. Oppiminen tällaisessa tilanteessa voi kuitenkin olla varsin nautittaa.

Kiihottumisen eri tasot

Jotta saat ajoitettua orgasmin niin, että kumppanisi on tulossa samaan aikaan kuin sinä, tulee sinun tietää milloin olet laukeamassa ja milloin kumppanisi saa orgasmin. Moinen ei välttämättä ole ihan helppo rasti, mutta ei silti mikään mahdottomuus. Kun tiedät oman kiihottumisen asteesi, voit ajoittaa orgasmin tulemaan samaiseen aikaan kuin kumppanisi.

Sinun tulee siis hallita ja erottaa kiihottumisen eri tasot. Keskity ensin omiin tuntemuksiisi ja pyri pysymään sillä tasolla jolla olet. Aluksi se on vaikeaa, mutta lopulta huomaat, että omaa kiihottuneisuuttaan voi hallita hyvinkin helposti. Sen jälkeen on syytä huomioida tasot, joilla kumppanisi kyseisellä hetkellä on.

Kiihottumisen tasoja on kymmenen:

– Ensimmäinen taso: Pienoinen kiihottuminen

– Toinen taso: Hiukan suurempi kiihottuminen ja emättimen kostuminen

– Kolmas taso: Selkeä kiihottuminen, joka ilmenee voimakkaana hengityksenä

– Neljäs taso: Kiihottumisen taso on suuri, joka ilmenee esimerkiksi lakanoiden kynsimisenä

– Viides taso: Tyynyn käänteleminen pään ympärillä ja kevyt voihkina

– Kuudes taso: Äänekäs voihkiminen

– Seitsemäs taso: Seksuaalisen kiihottumisen taso on todella korkealla ja orgasmi lähestyy

– Kahdeksas taso: Orgasmi on äärimmäisen lähellä ja alapäätä kuumottaa voimakkaasti

– Yhdeksäs taso: Orgasmi on tulossa tuota pikaa

– Kymmenes taso: Orgasmi

Keskity ja hallitse

Oppiessasi tunnistamaan edellä mainitut eri tasot, orgasmihetki pitäisi olla tunnistettavissa. Aluksi kannattaa hyväillä kumppania ja keskittyä tunnistamaan ja hallitsemaan oma sekä kumppanin kiihottumisen taso. Kun molemmat teistä uskoo tunnistavansa ja hallitsevansa oman kiihottumisen asteikon, on syytä alkaa harjoitella samanaikaista orgasmia. Tämä tarkoittaa sitä, että edessä on rakastelua, rakastelua, rakastelua ja vielä kerran rakastelua.

Mitä paremmin opitte tunnistamaan toistenne eri tasot, sitä helpommin saavutatte yhteisen hekuman. Samanaikainen orgasmi on lopulta saavutettavissa, mutta on tärkeää ymmärtää, että se on todella saavuttamisen arvoinen. Mikäli rakastelusta tulee liian suorituspainotteinen, on syytä viheltää peli poikki. Moinen nimittäin vie kaiken nautinnon seksistä, eikä se suinkaan ole tarkoitus.

Rakastelkaa toisianne!

Teksti: Kari Heusala

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja