Viikon kuuma mies: Säkenöivä Chris Hemsworth

Näyttelijä Chris Hemsworth on lähestulkoon jokaisen naisen hurmaava päiväuni, eikä syyttä.

31-vuotias Chris Hemsworth on komea, lihaksikas, pitkä, hauska ja iloinen. Tämän lisäksi hurmuri puhuu upealla australialaisella aksentilla. Ei siis ihme, että komistus saa sukat naisten jaloissa pyörimään. 

Uransa alussa mies tähditti muun muassa australialaisia sarjoja, esiintyi tanssikilpailussa, mutta onneksi pian hän päätyi myös Hollywood-elokuvien päähenkilöksi. Olisihan se ollut aivan liian surullista, jos tällainen komistus olisi jäänyt ainoastaan australialaisten tietoisuuteen.

Ennen suurta läpimurtoaan tämä komistus nähtiin Australian Tanssi Tähtien Kanssa -ohjelmassa. 

Vuosien varrella mies on hurmannut muun muassa Thor-hahmona. Hemsworth teki myös Formula 1 -kisojen seuraamisesta mielenkiintoista näytellessään legendaarista James Hunt -nimistä formulakuskia tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa Rush.  

Lihaksikkaasta olemuksestaan tunnettu Hemsworth nähdään pian kuitenkin hieman hoikemmassa kunnossa, koska hän tähdittää Ron Howardin ohjaamassa In The Hearth of the Sea -elokuvassa pitkään merellä vaeltavaa merimiestä. 

Thor-elokuvien päätähti on onnellisesti naimisissa 38-vuotiaan näyttelijä Elsa Patakyn kanssa. Tällä kuvankauniilla pariskunnalla on kolme lasta, joita he molemmat rakastavat yli kaiken.

On siis hyvin epätodennäköistä, että tämän komistuksen kanssa päätyisi parisuhteeseen, mutta aina voi ja pitää kuitenkin haaveilla!

Katso upeat kuvat viikon kuumasta miehestä:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja