Viidakon tähtöset -Iida seurustelee tunnetun radiojuontajan kanssa

Iida Ketolan ja NRJ:n aamushow´sta tutun Renne Korppilan suhteesta on huhuttu jo pitkään, mutta vasta nyt pariskunta on lopettanut salailun asian ympäriltä.

Viidakon tähtöset -sarjassa kisaava Iida Ketola on viihtynyt jo pitkään karismaattisen ja sanavalmiin radiojuontajan kainalossa.

Pariskunta ei ole kuitenkaan suhdettaan aiemmin julkisesti vahvistanut, vaikka kaksikon tiedettiin viihtyneen tiiviisti yhdessä.

Kevään kunniaksi salailu on päättynyt ja Iida tunnustaa MTV3.fin Viihdeuutisille seurustelevansa Rennen kanssa.

– Rakkausrintamalla kaikki on hyvin. Voin sanoa, että olen nyt onnellinen.

Iida ei halua kuitenkaan julkisesti paljastaa, koska hänen ja Rennen suhde on alkanut. Pitkään jatkunut tapailu muuttui seurusteluksi kaikessa hiljaisuudessa.

– Emme asu yhdessä, eikä tässä nyt kuitenkaan mitään perhettä olla vielä perustamassa, Iida naurahtaa tuttuun tyyliinsä.

Maikkarin ja Subin chat.-juontajana tunnettu Iida Ketola kisaa parhaillaan Subilla nähtävässä Viidakon tähtöset -sarjassa. Kymmenen suomalaiskaunottaren kisailu Thaimaan viidakossa on kiinnostanut suomalaisia tv-katsojia ja sarjan avausjaksoa seurasi liki puoli miljoonaa suomalaista. Suomalaisia ovat naurattaneet julkkiskaunottarien letkautukset viidakossa ja erityisesti Iidan sanomiset ovat nousseet esiin.

Sanavalmis juontaja onkin saanut vastailla ihmisten kommentteihin heitoistaan.

– Ystävät ovat sanoneet, että olit sitten ihan oma itsesi siellä viidakossa. Olen saanut kuulla letkautuksistani useaan kertaan. Jos olen pyytänyt vaikka vettä, niin vastaukseksi tulee, että ihanko sitä luonnonvettä? Iida nauraa.

Iida Ketolan ja Renne Korppilan suhteesta uutisoi ensimmäisenä 7 päivää -lehti.

VIIDAKON TÄHTÖSET Subilla torstaisin kello 21.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat