Maria Veitola hauskuuttaa somessa Kardashian-Jenner-kuvapareilla: "Nautittiin taas tyttöjen kanssa"

Maria Veitola seurasi vierestä, kun haastateltava piikitti huumetta itseensä 3:33
Maria Veitola istui Veitola.doc-ohjelmaa tehtäessä henkilön vieressä, joka piikitti huumetta itseensä – tältä se hänestä tuntui.

Juontaja-toimittaja Maria Veitola julkaisee silloin tällöin itsestään ja Kardashian-Jenner-perheen naisista humoristisia kuvapareja.

Juontaja-toimittaja Maria Veitola hauskuuttaa jälleen Instagram-kuvillaan, jotka hän jakoi 29. toukokuuta. Kuvissa hän jäljittelee humoristisesti Kardashian-Jenner-perheen naisten asuja Met-gaalassa. Tapahtuma on vuosittain järjestettävä varainhankintagaala, joka järjestetään New Yorkissa.

Ensimmäisessä kuvaparissa Veitolan kanssa on Kim Kardashian, toisessa Kylie Jenner ja kolmannessa Kendall Jenner. Kardashianin ja Jennereiden kuvat on otettu tämän vuoden Met-gaalassa.

Omissa kuvissaan Veitola on pukeutunut ainakin jonkinlaiseen pressuun, punaiseen sadetakkiin ja siniseen kerrastoon.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Ihan mieletön METsä GALA oli viikonloppuna. Nautittiin taas tyttöjen kanssa niin, kun saatiin laittautua ja edustaa. Ihanaa on elämä METsässä, Veitola kirjoitti kuvien yhteyteen.

Paikkakunnaksi hän on merkannut kuviinsa Muuramen, joten oletettavasti kuvat on otettu Keski-Suomessa.

Julkaisu on herättänyt seuraajissa hilpeyttä.

– Aivan huumaava. Nämä ovat ihan parhaita, eräs kirjoitti.

– Ooh, oliko sammalmatolla ruuhkaa, toinen kysyi.

– Olet minun suosikki-Kardashian, kolmas kommentoi.

Veitola on tehnyt vastaavia postauksia ennenkin saaden niistä myös kritiikkiä. Muun muassa mediapersoona Iida Ketola otti omalla Instagram-tilillään kantaa 5. maaliskuuta.

– Kiitos Maria Veitola, kun muistutat omalla tavallasi, että kaikilla on oikeus poseerata juuri niin kuin tykkää ilman pelkoa siitä, että mitä jos joku feministi nauraakin mun tavalle tuoda itseäni esille, Ketola kirjoitti.

– Mun mielestä tää on edelleen itsensä nostamista "nättejä tyttöjä" polkemalla. Oikea feministi antaisi kaikkien poseerata just niin kuin he haluavat eikä koittaisi tehdä niistä huumoria, Ketola kirjoitti Instagram-julkaisussaan.

Veitola vastasi tuolloin Ketolalle, että tämä tulkitsee häntä tavalla, jota hän ei itse tunnista.

– Ehkä sulla on ennakkoasenne minua kohtaan ja haluat tulkita minua pahantahtoisesti? Minä en naljaile tässä postauksessa muille, enkä korota itseäni. Mähän nauran tässä itselleni ja omalle rumppaisuudelleni, Veitola vastaa kommenttiin.

Veitola on tunnettu erikoisista asuistaan, joita hänen päällään on voinut nähdä muun muassa Masked Singer Suomi-ohjelmassa.

Maria Veitola on jakanut Instagramiin kuvan, jossa hän on Masked Singer Suomi -ohjelman tiimoilta kaalihattu päässään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat