Iida Ketola muutti yhteiseen kotiin kumppaninsa kanssa – kolme yötä myöhemmin paljastui kaksi ikävää takaiskua

Iida Ketola omistaa 20 lemmikkieläintä – kertoo, miten hänen oli mahdollista lähteä Viidakon tähdet -kuvauksiin 1:45
Haastattelu elokuulta 2023: Iida Ketola omistaa 20 lemmikkieläintä – kertoo, miten hänen oli mahdollista lähteä Viidakon tähdet -kuvauksiin

Iida Ketola kertoo Instagramissa takaiskuista, jotka hän kohtasi muuton yhteydessä.

Kampaaja ja mediapersoona Iida Ketola ja hänen kumppaninsa muuttivat hiljattain uuteen, yhteiseen kotiinsa. Muutto uuteen kotiin ei kuitenkaan sujunut kuten Strömsössä. Ketola nimittäin kertoo Instagramissa kosteasta vahingosta, joka sattui uudessa talossa vain kolmen yön jälkeen.

– Ostettiin uusi talomme sillä tiedolla, että katto pitää vaihtaa lähiaikoina, ja oltiin kaavailtu että ehkä se sitten voisi ensi kesä olla, mutta kolme yötä siellä vietettyämme katto oli silleen "Se mahdollisimman pian voisi olla vaikka nyt" ja keittiön katosta vedet läpi, hän kirjoittaa.

Ikävät yllätykset eivät loppuneet siihen. Mediapersoona jatkaa tekstiään, että samanmoinen vahinko oli vastassa myös hänen vanhassa kodissaan. 

– Tänään menin ex-kotiini tekemään loppusiivousta, koska luovutus lähestyy ja siellähän minua odotti, mikäs muukaan, kuin lainehtiva keittiö, mutta sillä viballa, että siellä vesi tuli lattianrajasta, ei katosta, hän kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kaksi vesivahinkoa alle vuorokauteen on aika kovis juttu, mutta jos vaikka huomenna ois tosi kuiva päivä. Ja menihän näissä muuttokarkeloissa moni asia pirun hyvin, et eiköhän tästä selvitä ihan kuivin jaloin, 

Ketolan edellinen koti oli 1800-luvulla rakennettu hirsitalo, jonka hän osti keväällä 2021. Uusi, kumppanin kanssa yhteinen koti löytyi sattumalta. 

– Tuntuu hassulta. Ei oltu edes suunniteltu yhteenmuuttoa kunnes kohdennettu mainonta mainosti minulle tuota kohdetta lukiessani uutisia ja kieli poskella lähetin sen Jannelle sanoin "Tässä ois meille koti", johon hän vastasi "Pitäiskö laittaa välittäjälle viestiä?", hän kertoi aiemmin Instagram-tilillään.

Lue myös:

    Uusimmat