Viidakon tähtöset -Iida: Kuvausmatka oli peruuntua surun takia

Iida Ketola oli lähellä perua vain kahta päivää ennen lähtöä koko Viidakon tähtöset -kuvaukset. Hän mietti, ettei voi mennä koko kansan eteen itkemään joka ilta.

Viidakon tähtösissä lähes loppumetreille saakka pärjännyt, ja nyt Aurinkorannan tähtöset -nettisarjaa tähdittävä Iida Ketola kävi Subin netin livevieraana vastailemassa katsojien kysymyksiin. Iida kertoi vierailussa Viidakon tähtöset -kokemuksen olleen kokonaisuudessaan aivan mahtava, mutta hän paljasti samalla, että meinasi jättää koko kokemuksen vain paria päivää aikaisemmin väliin.

– Mulla kuoli koira hiukan reilu vuosi sitten, ja mulla oli tosi raskas kevät, kesä ja syksy. Mietin ihan paria päivää aikaisemmin, etten voi lähteä mukaan ohjelmaan: en voi mennä koko kansan eteen itkemään joka ilta mun kuollutta koiraa, Iida mietti.

Nykyään Iida on kiitollinen siitä, että päätti lopulta heittäytyä mukaan. Mitä Iidan surulle tapahtui viidakossa? Entä mitä positiivista kaunottarella tapahtui Aurinkorannan tähtöset -nettisarjan kuvauksissa? Lue lisää Subin netistä.

VIIDAKON TÄHTÖSET kaikki jaksot katsottavissa Subin netistä: sub.fi/viidakontahtoset

AURINKORANNAN TÄHTÖSET-nettisarja perjantaisin ja maanantaisin osoitteessa: sub.fi/aurinkorannantahtoset.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat