Viidakon tähtönen ryöstön kohteena

Omaa kampaamoyritystä pyörittävän Iida Ketolan viikko ei alkanut kovinkaan suotuissa merkeissä.

Kolmen kuukauden ajan yrittäjänä työskennellyt Ketola koki katalia hetkiä maanantaiaamuna työpaikalle mennessään. Helsingin Töölössä sijaitsevan kampaamoliikkeen ovi oli auki ja Ketola pelkäsi saman tien pahinta.

Liikkeeseen sisään astuessaan Big Brotherista ja Viidakon tähtösistä tuttu Ketola huomasi omaisuuttaan lähteneen pitkäkyntisten matkaan.

– Läppäri, puhelin ja liikkeen käteiskassa oli viety. En kyllä ymmärrä, minkä takia varkaat eivät ole ottaneet mukaansa myös näitä kalliita työvälineitä, televisiota tai digiboksia. Mikä täsmäisku tämä on oikein ollut, Ketola päivittelee.

Paikalle tulleiden poliisien mukaan liikkeen ovesta ei löytynyt murtojälkiä, joten on oletettavaa varkaiden menneen sisään liikkeeseen omilla avaimilla. Ketola joutuikin selvittämään käytännön asioita koko maanantaipäivän, kuten vaihdattamaan liikkeeseen uudet lukot ja olemaan yhteydessä liikkeen omistajaan.

Rahallista menetystä enemmän Ketolaa harmittaakin asian henkinen puoli. Onneksi tukena on ollut oma avomies, radiopersoona Renne Korppila.

– Olen tässä kolme kuukautta painanut töitä niska limassa ja nyt varkaat veivät kaiken käteiskassan. Ja koska vakuutusyhtiö ei ilmeisesti korvaa käteisen menetystä, niin olen nyt siinä suhteessa tyhjän päällä.

– Tunnen oloni myös häväistyksi, kun tänne minun liikkeeseeni on tullut ihmisiä ilman minun lupaani. Olin koko eilisen päivän hysteerinen, mutta onneksi Renne oli tukenani koko päivän. Ihan kamala tunne, Ketola tunnustaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat