Mainos

Kepposia ja kuuluisa pyllähdys – näin MTV:n suorissa lähetyksissä on kohellettu

1:15

MTV:n ohjelmissa on sattunut ja tapahtunut toinen toistaan hauskempia kommelluksia. Muistatko vielä nämä?

Suorissa lähetyksissä sattuu ja tapahtuu. Muistatko vielä nämä kommellukset vuosien varrelta?

Suorassa Huomenta Suomi -lähetyksessä keskiviikkona 10. toukokuuta 2017 nähty sääennustus oli huvittavaa katsottavaa. Meteorologi Pekka Poudalla oli vaikeuksia pitää itseään vakavana, kun hän kertoi katsojille tulevien päivien sääennustusta.

Säätiedotuksen puolivälissä miehen pokka alkoi kuitenkin pettää.

– Tapahtuuko tässä sitten jotain kummempaa muutosta? Tapahtuu, huomenna mennään laajalti yli viiden asteen ja perjantaina jo kymmenen astetta on vaarassa rikkoutua, Pouta kertoi purskahdellen nauruun sanojen välissä.

1:15

Muutama vuosi sitten MTV Uutisten meteorologin Markus Mäntykannaksen alta romahti tuoli. Studiossa olleet Huomenta Suomen uutisankkuri Antti Sahlström ja juontaja Nina Rahkola laskeutuivat lopulta tuoliensa kanssa samalle tasolle meteorologin kanssa.

0:25

Niin sanottuja tuoliepisodeja on nähty MTV:n ohjelmissa ennenkin. Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira putosi keväällä 2010 tuolilta kesken suoran lähetyksen.

– Tuoli meni yllättäen rikki. Olen sen verran lyhyt, ettei jalkani osu tuolin jalkatuille, joten tuolin lävähtäessä alas en saanut mistään tukea, ankkuri kuvaili tuolloin yllättävää katoamistaan pöydän taakse.

Alm-Siira ei saanut pokkaansa pitämään enää ylös noustessaan, eikä asiaa auttanut vieressä istunut hyvä ystävä, urheilu-uutisten ankkuri Mervi Kallio, joka hänkään ei kyennyt hillitsemään nauruaan.

0:32

Tammikuussa 2015 MTV:n Huomenta Suomen lähetyksessä nähtiin tilanne, joka sai Alm-Siiran purskahtamaan nauruun.

Alm-Siira keskusteli studiossa istuneen meteorologi Pekka Poudan kanssa talvisista sääkartoista.

– Talvi taitaa tulla ihan koko maahan? Alm-Siira kysyi.

– No kyllä tulee, ensin tulee lunta sunnuntaina 15 senttiä etelään ja sitten lämpötilat laskee, Pouta vastasi ja demonstroi matalia lämpötiloja laskemalla tuolinsa lähelle lattiarajaa. 

Poudan yllättävä pila sai kokeneen uutisankkurin pokan pettämään.

Toukokuussa 2014 MTV Sportin kiekkostudiossa Tero Lehterällä ja muilla studiovierailla petti pokka pahemman kerran, kun Juhani "Tami" Tammisen tuoli ei ollut niin sanotusti samalla tasolla muiden kanssa.


Syksyllä 2014 uutisankkuri Maija Lehmusvirta katosi kesken uutislähetyksen. Uutistenlukija oli hakemassa itselleen vettä, kun televisiossa pyörinyt juttu katkesi yllättäen. Paikallaan yhä istunut uutisankkuripari Keijo Leppänen hoiti tilanteen ammattimaisesti.

Kooste julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2015

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.