Kirsi Alm-Siira muistelee tuolilta putoamista Kesäterassi-ohjelmassa: "Pelkäsin saavani potkut"

Uutisankkuritähti muistelee Kesäterassi-ohjelmassa tunnelmiaan siltä hetkeltä, kun hän tippui suorassa uutislähetyksessä tuolilta.

MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siira, 42, nähdään tänään tiistaina 25. heinäkuuta Kesäterassi-ohjelman vieraana. Alm-Siira muistelee ohjelmassa muutaman vuoden takaista kommellusta, kun hän putosi tuolilta kesken Huomenta Suomen suoran uutislähetyksen.

– Kun tipuin tuolilta ja olin siinä maassa, mietin, että jäänköhän sinne ikuisiksi ajoiksi ja yritän päästä sen lattian läpi mahdollisimman syvälle maan ytimeen. Sitten päätin, että kuitenkin nousen sieltä tyylikkäästi ja sanon jotain fiksua. Se olisi sitten sillä kuitattu, Alm-Siira muistelee.

– Mutta enhän minä pystynyt sanomaan yhtään mitään, sillä nauroin. Silloin mietin oikeasti, että saanko potkut. Repesin nauramaan uutislähetyksessä.

Alm-Siira kertoo Lorenz Backmanin ja Tuija Pehkosen haastattelussa uutisankkurin työn olleen jo pitkään hänen unelma-ammattinsa.

– Se oli kauheaa. Olen tekemässä unelmaduuniani, lattialla, ja senkin vielä mokaan, että kun nousen lattialta, en pystykään tekemään sitä, mitä olisi pitänyt, eli pyytää kohteliaasti anteeksi tai jotain, Alm-Siira toteaa.

– Silloin ajattelin, että se oli nyt tässä, että tältä se viimeinen työpäivä Maikkarin uutisissa tuntuu. Mutta ei se sitä onneksi ollutkaan. Silloin hävetti pienen hetken verran, mutta sitten otin järjen käteen ja totesin, että minkä minä sille voin.

Katso Kirsi Alm-Siiran haastattelu kokonaisuudessaan Kesäterassi-ohjelmassa tänään kello 19.30!

Kesäterassi arkisin MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat