Pokka petti! Pekka Pouta repesi kesken suoran lähetyksen – sai juontajatkin sekoilemaan

Pekka Poudan sääennustuksesta ei ollut tulla mitään, kun meteorologi repesi nauruun kesken suoran lähetyksen.

Suorassa Huomenta Suomi -lähetyksessä keskiviikkona 10. toukokuuta 2017 nähty sääennustus oli huvittavaa katsottavaa. Meteorologi Pekka Poudalla oli vaikeuksia pitää itseään vakavana, kun hän kertoi katsojille tulevien päivien sääennustusta.

Säätiedotuksen puolivälissä miehen pokka alkoi kuitenkin pettämään.

– Tapahtuuko tässä sitten jotain kummempaa muutosta? Tapahtuu, huomenna mennään laajalti yli viiden asteen ja perjantaina jo kymmenen astetta on vaarassa rikkoutua, Pouta kertoi purskahdellen nauruun sanojen välissä.

– Nämä lämpötilat ovat huvittavia, jopa 10 astetta, hän hekotti.

Pouta yritti kasata itseään useampaan kertaan, mutta ennustuksen loppupuolella mies repesi täysin nauruun.

– Perjantain jälkeen yksi pieni sadealue menee viikonloppuna yli ja siinä voi tulla lunta maan keskiosaan. Sen jälkeen lämpenee, sai naurun seasta sanottua.

– Ei näille voi kuin nauraa näille säille. Ensi viikko on lämpimämpi. Viisitoista astetta jopa, Pouta ilmoitti sääennustuksen lopussa jääden hekottamaan studioon.

Meteorologin hulvaton sääennustus sai myös Huomenta Suomi -ohjelman juontajatkin sekoilemaan studiossa. Juontaja Joanna Kuvaja ei ollut saada sanaa suustaan nauraessaan vedet silmissä Poudan repeilyille. Lopulta nainen sanoi seuraavan haastateltavankin nimen aivan väärin.

– Ei tästä tule mitään, Kuvaja hekotti kippurassa. 

Huomenta Suomi arkiaamuisin klo 6.25 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja