VIDEO: Suosikkikoomikko Ismo Leikola: Pilkkaan kaikkia tasapuolisesti

Ismo Leikola kuvailee Huomenta Suomessa minkälaisista asioista hän repii huumoria ja mitä aiheita hän pyrkii vitseissään välttämään.

MTV3-kanavan Huomenta Suomen Elämää-osiossa haastateltiin maanantaina maailmalla mainetta niittävää stand up -koomikko Ismo Leikolaa. 

Lokakuun alussa Ismo Leikola nauratti itsensä Maailman Hauskin Ihminen -kilpailun finalistikymmenikön joukkoon.

Tänään maanantaina Leikola kisaa kalifornialaisen komiikkaklubin Laugh Factoryn järjestämässä Funniest person in the World -kilpailun finaalissa Hollywoodissa. 

Ihmisiä työkseen naurattava Leikola itse kertoo nauravansa monille asioille. Tällä hetkellä miestä kiehtoo vitseissään etenkin yhteiskunnan holhoavuus.

– Saatan nauraa ihan kaikelle pöljälle, slapstick-huumorista lähtien. Se mitä olen työstämässä ensi vuonna alkaviin esityksiin, on holhoaminen ja se, ollaanko me oikeasti aikuisia ja kohdellaanko meitä kuin aikuisia, mies kuvailee tulevien esitysten suosikkiteemaansa.

Leikola kertoo, että vaikka hän tykkää kaivaa komiikkaansa esille myös yhteiskunnallisia epäkohtia, ei mies halua ottaa vahvoja poliittisia kannanottoja suuntaan tai toiseen.  

– Suomessa arkoja aiheita ovat maahanmuutto ja tällaiset asiat. En vitsaile siitä, koska minulla ei ole aiheesta hirveästi sanottavaa. Se on myös aihe joka on jakanut ihmiset niin kahteen leiriin, että jos yhtään tekee siitä huumoria, niin kaikki heti miettivät että kummassa leirissä tuo on. En halua asettua leireihin näissä asioissa, vaan tarkkailla, vähän niin kuin Southparkin ideologiassa, eli että pilkataan kaikkia tasapuolisesti, mies pohtii. 

Katso Ismo Leikolan haastattelu kokonaisuudessaan!

Lue myös:

    Uusimmat