Video: Karhunpentu hallusinoi nautittuaan psykedeelistä hunajaa – pökkyräinen poikanen vietiin eläinlääkäriin selviämään

Luoteis-Turkissa Duzcen maakunnassa pelastettiin torstaina sekaisin oleva ruskeakarhun pentu, jonka uskottiin päihtyneen syötyään liikaa "hullua hunajaa".

Kuvamateriaalilla karhunpoikanen heiluu ja vinkuu istuessaan vatsa ylöspäin lava-auton takana sen jälkeen, kun ihmiset pelastivat silminnähden huonokuntoisen eläimen metsästä.

Sairastunut karhu vietiin eläinlääkäriin, jossa se hoidettiin. Viranomaisten mukaan eläin oli hyvässä kunnossa, ja se todennäköisesti vapautetaan luontoon lähipäivinä, kertoo Guardian.

Turkin maatalousministeriö kehotti Twitterissä kansalaisia keksimään karhulle nimen.

Mikä ihmeen hullu hunaja?

Hullua hunajaa, turkiksi ”deli bal” syntyy, kun mehiläiset syövät riittävästi rododendronin nektaria, niiden tuottamalla hunajalla voi olla huumaava vaikutus. rododendronin nektaria saa esimerkiksi Turkinalppiruususta.

Guardianin mukaan pieni lusikallinen sellaisenaan syötynä tai kuuman veden tai keitetyn maidon kanssa nautittuna riittää aiheuttamaan lievästi hallusinogeenisen tai euforisen tilan.

Sitä otetaan yleensä ennen aamiaista perinteisenä hoitona verenpainetautiin, impotenssiin ja moniin muihin vaivoihin.

Katso myös: Suloisten karhunpentujen leikit tallentuivat Vantaalaisen Laurin videolle

Suloisten karhunpentujen leikit tallentuivat Vantaalaisen Laurin videolle 1:50

Katso myös: Poliisien hurja pelastusoperaatio tallentui videolle – auttoivat roskikseen juuttuneet karhunpennut takaisin emokarhun luokse

Poliisien hurja pelastusoperaatio tallentui videolle – auttoivat roskikseen juuttuneet karhunpennut takaisin emokarhun luokse 1:24

Lue myös:

    Uusimmat