Video: Alastomat 18- ja 19-vuotiaat naiset kaahasivat poliisia pakoon, pinkki pesismailakin heilui – pako päättyi rysäykseen

Rajusti ulos ajanut Peppi järkyttyi tuntemattoman miehen välinpitämättömyydestä 0:20
Rajusti ulos ajanut Peppi järkyttyi tuntemattoman miehen välinpitämättömyydestä.

Kolme nuorta yhdysvaltalaisnaista pidätettiin viime viikon keskiviikkona sen jälkeen, kun he olivat paenneet poliisia kymmenien kilometrien matkan.

Floridan poliisi oli saanut ilmoituksen kolmesta alastomasta naisesta moottoritien levähdyspaikalla.

Kun virkavalta saapui paikalle, alta parikymppiset naiset kertoivat vain kuivattelevansa peseytymisen jälkeen. Naiset sanoivat viettäneensä yön levähdyspaikalla läheisessä asunnossa tapahtuneen välikohtauksen jälkeen.

Ennen kuin poliisit ehtivät haastattelemaan naisia sen enempää, nämä hyppäsivät yllättäen Nissaniinsa ja kaahasivat pois paikalta.

Takaa-ajoon lähtenyt poliisi menetti näköyhteyden kolmikkoon nopeasti, mutta Nissan löytyi hetkeä myöhemmin päivittäistavarakaupan parkkipaikalta – kuin myös yksi etsitystä kolmikosta.

Kun konstaapeli lähestyi naista, toinen yritti ajaa hänen päälleen ja kolmas hyppäsi autosta ja uhkasi poliisia vaaleanpunaisella pesäpallomailalla.

Alkoi takaa-ajo, joka jatkui yli 30 kilometrin matkan. Poliisi onnistui puhkaisemaan pakoauton renkaat piikkimatolla, mutta lopulliseen pysäytykseen vaadittiin hieman voimakkaampia otteita, joiden seurauksena auto ajautui päin kaidetta ja pyörähti ulos tieltä.

Naiset eivät antautuneet suosiolla vieläkään, vaan poliisi joutui käyttämään etälamautinta kaikkiin kolmeen.

Katso video pysäytyksestä alta.

Lue myös:

    Uusimmat