Peppi ajoi rajusti ulos, auto katon kautta ympäri – paikalle sattunut pizzakuski ei tarjonnutkaan apua, vaan pilkkasi törkeästi

Rajusti ulos ajanut Peppi järkyttyi tuntemattoman miehen välinpitämättömyydestä 0:20
Pepin Fiat Grande Punto pyörähti onnettomuudessa katon kautta ympäri, mutta luminen oja pehmensi täräystä.

Tuntemattoman miehen välinpitämättömyys järkyttää rajuun onnettomuuteen joutunutta naista.

Peppi* oli maanantai-iltana ajamassa Helsingistä kohti Turkua. Ajokeli ei ollut kummoinen, ja moottoritien pinta oli hyvin liukas.

Vauhtia oli 80–100 kilometriä tunnissa, kun Peppi menetti Fiat Puntonsa hallinnan. Auto suistui ojaan ja pyörähti katon kautta ympäri, mutta päätyi onneksi renkailleen.

Kovasta rysäyksestä ja Punton laukeamattomista turvatyynyistä huolimatta Peppi ei loukannut itseään sen vakavammin ja pystyikin soittamaan itse hätänumeroon.

Autot ajoivat ohi

Autoja ajoi ohi yksi toisensa jälkeen, ja hetken vaikuttikin siltä, ettei kukaan pysähtyisi auttamaan.

Lopulta paikalle saapui nainen, joka keskeytti oman matkantekonsa tarkistaakseen Pepin voinnin ja mahdollisen avuntarpeen. Hän jäi paikalle pelastushenkilökunnan saapumiseen asti, mitä Peppi kiittelee vuolaasti.

Vaikka kolari oli itsessään jo järkytys, tapahtui pelastajia odotellessa jotain vieläkin häiritsevämpää. Ennen kuin viranomaiset ehtivät paikalle, ajoi onnettomuuspaikan ohi hyvin hitaalla nopeudella mies, joka kuvasi videota tilanteesta kännykällään ja huusi Pepille pilkalliseen sävyyn, että kannattaisiko tämän ajaa ajokortti.

– Kuka kehtaa tehdä kenellekään noin, Peppi hämmästelee MTV Uutisille.

– Ei hänkään varmaan tiedostanut tilanteen vakavuutta, mutta vaikka polkupyörällä ajaisi ja kaatuisi, niin ei sitäkään mennä kuvaamaan ja naureskelemaan.

Peppi kirjoitti tapauksesta myös suositussa Facebook-ryhmässä, jossa hän toivoi saavansa apua videota kuvanneen miehen tavoittamiseksi.

Rikosilmoitus suunnitteilla

Ei mennyt pitkään, kun Peppi sai yhteydenoton henkilöltä, joka oli nähnyt hänestä kuvatun videon Snapchat-palvelussa. Tämä henkilö antoi myös miehen yhteystiedot, ja Peppi on päättänyt tehdä miehestä rikosilmoituksen.

Peppi kertoo MTV Uutisille, että onnettomuuspaikan kohdalla videota kuvatakseen hidastanut ja hänelle huudellut mies oli liikkeellä pizzerian autolla. Peppi ei ole tavoittanut kuljettajaa, mutta kyseisestä yrityksestä on pahoiteltu heidän työntekijänsä toimintaa.

Ensihoitajat tutkivat Pepin ambulanssissa, mutta hänen vammansa osoittautuivat sen verran lieviksi, että hän pääsi poistumaan paikalta avopuolisonsa kyydillä.

* Pepin nimi on muutettu.

Lue myös:

    Uusimmat