Victoria's Secret -malli Alessandra Ambrosion värikäs rantatyyli

Victoria's Secret -malli Alessandra Ambrosio esitteli värikästä rantatyyliään Brasiliassa.

Victoria's Secretin mallina tunnettu brasilialaiskaunotar Alessandra Ambrosio vietti elokuun ensimmäistä päivää Pohjois-Brasilian Porto De Galinhasissa yhdessä miehensä ja lastensa kanssa. Malli oli pukeutunut trendikkäästi värikkäisiin tropiikkihenkisiin bikineihin. Hattua kaunotar vaihtoi päivän aikana peräti kolme kertaa. Ambrosio nähtiin vaaleassa lippahatussa, valkoisessa Panama-hatussa ja mustassa lyhytlierisessä päähineessä. Tropiikkiteema jatkui myös Ambrosion vihreässä ranta-asussa.

Perhepäivää malli vietti koko perheen kesken. Ambrosiolla on kaksi lasta miehensä Jamie Mazurin kanssa. Tytär Anja Louise Ambrosio Mazur on syntynyt vuonna 2008 ja poika Noah Phoenix Ambrosio Mazu vuonna 2012. Kun Anja-tytär syntyi, malli käveli catwalkilla vain kolme kuukautta lapsen synnytyksen jälkeen. Poikansa Noahin raskauskilot malli karisti peräti kahdessa kuukaudessa.

Ambrosiolla on ollut myös oma uima-asumallisto, vuonna 2004 lanseerattu Alessandra Ambrosio by Sais. Mallistoa myytiin 10 000 kappaletta ensimmäisen kuukauden aikana.

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja