Vesalalta yllätysuutinen – jää ensi vuonna pitkälle tauolle soolouraltaan

2:11
Vesalan salattu menneisyys jääkiekkopelaajana paljastui: "Katkennut etuhammas löytyy"

Vesala kertoo laittavansa soolouransa jäihin ensi vuonna.

Vesala-taiteilijanimellä esiintyvä muusikko Paula Vesala jää helmikuussa 2023 pitkälle tauolle soolouraltaan. Muusikko tiedotti uutisesta Instagram-tilillään.

– Hei ystävät, minulla on teille uutisia. Sooloartistiprojektini, joka julkaisee musiikkia ja esiintyy nimellä Vesala jää vuosien mittaiselle tauolle helmikuussa 2023, jolloin myös ilmestyy kolmas albumi, laulaja kirjoittaa postaamansa kuvan yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Samassa postauksessa Vesala kertoo tekevänsä vielä tänä vuonna klubikiertueen, ennen kuin hän laittaa sooloartistiprojektinsa jäihin. Artisti kirjoittaa saattavansa nousta ensi kesänä vielä parille-kolmelle festarilavalle, mutta klubikeikkoja hän ei ainakaan toistaiseksi enää loppuvuoden kiertueen jälkeen tee.

– Muuta työtäni jatkan, ja elämistä ja seikkailua. Helmikuuta ennen ehditään laulaa ja tanssia vielä monta kertaa, hän raapustaa.

Vesala tuli alun perin tunnetuksi vuonna 2002 perustetusta PMMP-yhtyeestä, jonka solistina hän toimi yhdessä kollegansa Mira Luodin kanssa. Muusikko kertoi lokakuussa 2015 esiintyvänsä vastaisuudessa taiteilijanimellä Vesala ja julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa vuonna 2016.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja