Chisu laittaa soolouransa jäihin vuoden 2022 jälkeen – puhuu päätöksestään somessa: "Nyt on aika jatkaa matkaa kohti uusia projekteja"

Chisu laittaa soolouransa jäihin vuoden 2022 jälkeen.

Muusikkona tunnettu Chisu kertoi viime syksynä Vain elämää -ohjelmassa aikovansa laittaa soolouransa jäihin. Hän kertoi päätöksen juontavan juurensa muun muassa haluun nähdä ja kokea uusia asioita ja seikkailuja yhdessä tuottajamiehensä Jori Sjöroosin kanssa.

Artisti kertoi keskiviikkona Instagramiin postaamansa kuvan yhteydessä, että soolouran jäihin laittaminen tapahtuu kuluvan vuoden jälkeen. Samalla hän kertoi ajatuksiaan päätökseensä liittyen.

– Mä olen Chisu ja tulen aina olemaan, mutta minä ja Suomessa tunnettu Chisu-artisti ovat kasvaneet jo sen verran erilleen, että nyt on aika jatkaa matkaa kohti uusia projekteja. Vuosi 2022 tulee siis olemaan Chisun viimeinen vuosi, hän kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Artisti jatkaa kertoen, ettei halua puhua soolouransa lopettamisesta, vaan käyttää sen sijaan sanaa "jäädyttäminen". Hän perustelee sanavalintaansa sillä, että hänen mielestään "lopullisten hyvästien jättäminen alati muuttuvassa elämässä tuntuu väärältä".

– Olen loputtoman kiitollinen kappaleista ja teksteistä, joita sain kuulla ja ilmentää tähän meidän maailmaamme. Ne ovat tuoneet minulle ja monille lohtua ja vastauksia pimeään unohtamatta iloa, hän kirjoittaa.

Artisti kertookin haluavansa tästä syystä juhlia yleisönsä kanssa Chisun musiikkia ja olemassaoloa vielä vuoden 2022 ajan.

– Vuoden lopussa jäädytetään yhdessä tähänastisesti rakkain sekä opettavaisin projektini, hän toteaa.

Chisun postauksen kommenttikenttä tulvii sydämiä sekä haikeita ja kannustavia kommentteja. Moni kiittää artistia tämän tuotannosta.

– Olen ikuisesti kiitollinen, että olen saanut oman polkuni varrella tutustua myös sinuun, artisti Suvi Teräsniska kirjoittaa.

– Kiitos tähänastisista huippuhienoista tekemisistäsi ja eikun uutta kohti, muusikko Mariska kommentoi.

– Kauheasti rakkautta, laulaja Anna Puu kannustaa.

Chisu teki läpimurron vuonna 2008 julkaistulla Mun koti ei oo täällä -kappaleellaan. Artisti on sittemmin noussut alansa tunnetuimpien joukkoon, ja hänet on palkittu muun muassa lukuisilla Emma-patsailla.

Lue myös:

    Uusimmat