Vesa Keskinen toipuu kauneusleikkauksesta: Passikuvasta tunnistaa jo

Enbuske, Veitola & Salminen -talk show’n vieraaksi torstaina 3.3 saapuva kyläkauppias Vesa Keskinen osasi odottaa kauneusleikkauksensa saamaa huomiota.

Vesa Keskinen, 48, leikkautti silmäpussinsa Brasiliassa. Suomen suurimman kyläkaupan yrittäjä kommentoi MTV.fille tämänhetkistä vointiaan ja tulevan tv-vierailunsa sisältöä.

–  Olo on ihan hyvä. Toki vähän naamaa kiristää, mutta joka päivä vähemmän kuin edellisenä. Mielestäni paraneminen edistyy mukavasti. Tunnisti ainakin jo passista.

Hurjat kuvat miehen tunnistamattomaksi turvonneista kasvoista levisivät laajalti viime viikolla. Keskinen itse ei ollut yllättynyt tapahtuneen saamasta palstatilasta. Mies kokee olevansa jopa jonkin asteinen pioneeri, mitä tulee miesten kauneuskirurgiaan.

– En yllättynyt huomiosta. Aihe on arka ja todella mielenkiintoinen, koska suomalaiset miehet häpeilevät ja salaavat kauneusleikkauksiaan. Ei tämä aihe tule tähän jäämään. Mennään muutama vuosi eteenpäin, niin aihe ei enää ole niin tabu. Jonkun tavallisen ihmisen piti vaan uskaltaa myöntää asia, Keskinen pohtii MTV.fi:lle.

– Koska olin ensimmäinen, joka antoi aidon kuvan operoidusta naamasta medioille, huomio oli ja on edelleen melkoinen. Kuvani jää elämään, koska en laittanut niille mitään käyttörajoitusta, Tuurin kyläkauppias jatkaa.

"Lapseni hieman arastelivat"

Keskinen odottaa innolla lopullisen tuloksen näkemistä. Kasvojen turvotus ja mustelmat ottavat aikansa parantua. Miehen vaimo ja lapset ovat olleet tämän tukena, vaikkakin lapsilla meni hetki tottua.

– Leikkauksen jälkeen lapset hieman arastelivat minuutin verran, mutta tuttu ääni rauhoitti heidät nopeasti. Jane oli ensimmäiset päivät ylihuolehtivainen. Uskon, että hän tulee olemaan lopputulokseen tyytyväinen, Keskinen kertoo.

Julkisuutta paranemisvaiheessaan välttelevä Keskinen pohtii, että kasvojen paljastaminen livelähetyksessä hermostuttaa.

– Tulen ohjelman vieraaksi omana itsenäni. Aurinkolasit on kuitenkin päässäni, mies sanoo.

Lasit hän lupaa ottaa kuitenkin pois lähetyksen aikana, vaikka jännitys onkin kova.

– Jännittää niin maanperusteellisesti...poistaa ne aurinkolasit, Keskinen myöntää pilke silmäkulmassa.

– Eniten odotan sitä hetkeä, kun saan paljastaa kaikille katsojillenne sen merkittävän salaisuuden, jota olen sisälläni pantannut nyt jo noin kuukauden, hän vihjaa.

Vesa Keskinen Maria Veitolan jututettavana Enbuske, Veitola & Salminen -talk show'ssa torstaina 3.3. kello 21:00 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat